13 grunner til å elske body | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

13 grunner til å elske body

13 grunner til å elske body

Body er en klassiker blant undertøy og virker aldri gå av moten. I ukens blogginnlegg ser vi nærmere på all fordelene med å bruke body.

 

1. De fleste bodyer har en integrert bh, som støtter bysten. Selve bodyen sørger for at bh-delen i sin tur sitter på plass og ikke glir opp i ryggen, som en vanlig bh kan gjøre når en bøyer seg ned eller rører mye på seg. En del kvinner har i blant problemer med at vanlige behåer bretter seg opp i nederkanten under bysten. Dette kan ikke hende når en bruker body.

 

2. En body beskytter mot gnaging, som du kan få fra harde eller uformelige bukselinninger. Når du setter seg ned i et par jeans kan de enkelte ganger «grave»» seg inn magen. En body jevner ut og fordeler trykket. Du slipper også merker i huden fra stramme strikker fra eksempelvis strømpebukser.

 

3. Har du problemer med skulderverk eller vanskeligheter med å vri deg, kan en bh være vanskelig å ta på seg. Da er en body lettere, i og med at du også kan ta den på deg som en badedrakt i stedet for å ta den over hodet.

 

4. Du slipper problemer med truser som ruller ned, da en body er både truse og bh i ett.

 

5. Har du noen gang hatt vondt i ryggen og følt deg litt ustabil, kan en støttende body med forsterkning ha en tryggere og stødigere følelse. Det fører til at du slapper bedre av.

Fantastic Flair body uten bøyler er fantastisk vakker å ha på under en jakke på en utekveld.

 

6. Mange bodyer er kjempelekre å ha på alene under en jakke for eksempel, om du ønsker å føle deg litt ekstra kledd, men ikke vil la det gå ut over komforten. Du slipper å passe på at blusen/toppen sitter på plass innenfor bukselinningen.

 

7. Etter en fødsel kan det føles ekstra trygt med en forsterket body, som støtter ustabile magemuskler. Det sa,,e gjelder om du for eksempel har hatt nedfallen livmor. Da vil det føles trygt og behagelig med et plagg som har et visst «buktrykk».

 

8. Du vil føle deg mer kledd med en body enn med en bh + trusekombinasjon. Litt som valget mellom bikini eller badedrakt. Er du sjenert kan det være deilig å ha på en body under et legebesøk eller ved de anledninger du ønsker en mer påkledd følelse, når du viser deg i undertøy.

Lacy formende body uten bøyler støtter god og er behagelig hele dagen.

 

9. Du får en mer glattende effekt i ryggen, sammenlignet med en bh.

 

10. Mange kvinner liker å sove i en body. De er svalere enn en pyjamas, ruller se ikke opp som en nattkjole og føles mer påkledd enn å sove naken eller i bare truser. 

 

11. Er bodyen laget i et glatt stoff, vil klærne utenpå automatisk få et bedre fall. De «henger seg ikke opp», men glir lettere på kroppen ved bevegelse.

 

12. Du strekker automatisk på deg og får en litt bedre holdning.

 

13. Sist, men ikke minst, når du har på deg en body, får du en herlig, velstelt effekt. Den er ganske enkelt et meget behagelig plagg. 

Lovely Lace Support body uten bøyler er en behagelig bomullsbody med forsterkning.

Det finnes mange forskjellige typer bodyer, både med eller uten forsterkninger. Alle bodyene til Miss Mary er behagelige og har en nøye utarbeidet passform. Vi legger selvklart ned like mye tid på design, kvalitet, mønsterkonstruksjon og størrelser på en body, som vi gjør når vi utvikler en bh. Har du ikke testet å ha på denne typen plagg, så er det aldri for sent å begynne. De er virkelige underbare klassikere. Se hele vårt sortiment her.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift