Betaling og leveringer | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Betaling og leveringer

Betaling

Når du handler hos Miss Mary, kan du velge mellom følgende betalingsalternativer:

Kredittkort – vi aksepterer VISA og MasterCard.    

Vi benytter oss av autorisasjon med 3D-Secure
3D-Secure tekonologien er utviklet av Visa og Mastercard og har til hensikt å identifisere kortinnehaveren ved kjøp online. Identifiseringsprosessen er identisk med den som benyttes ved uttak i minibank og
som bygger på at en personlig kode/passord benyttes i forbindelse med kjøpet. Med denne teknikken kan kortinnehaveren være sikker på at vedkommendes kort ikke kan benyttes av uvedkommende.

Faktura – våre fakturaer sendes av Collector. På hver faktura tilkommer en faktureringsavgift på 25 NOK. Med en faktura kan du også velge å dele opp betalingen (se Collectors vilkår for faktura og konto her).

Collectors fakturalōsning

I samarbeid med Collector Credit AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Fakturen forfaller i slutten av måneden etter, du har altså opp til 60 på deg å betale fakturaen. En aviavgift på 25,00 kroner tilkommer.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturen kan du velge å delbetale opp til 12 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen. Ved delbetaling tilkommer en rente på 19,2 prosent per år.

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente. For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura/Delbetale se linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Tilbakebetaling Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp vil du få et til gode beløp hos Collector. For å kunne betale tilbake dette til deg behøver vi din kontaktinformasjon og informasjon om hvilket kontonummer tilbakebetalingen skal gjøres til, denne informasjonen spares ikke i forbindelse med din betaling. Opplysningene sendes på epost til: contactcenter@collector.no eller ring 22411455. Du kan også besøke oss på
www.collector.se.

Leveringer

Miss Mary tilbyr følgende leveringsalternativer:

Levering per post – du betaler kun 49,90 kr for å få bestillingen hjemsendt per post. Levering skjer ca 7-10 dager fra vi har bekreftet bestillingen. Hvis pakkens størrelse tillater det, legges den i postkassen. Hvis pakken ikke kan legges i postkassen, får du en hentelapp med informasjon om at du kan hente pakken på et utleveringssted.

Pakker som ikke hentes ut– for alle pakker som ikke løses ut på utleveringsstedet, belastes kunden med en avgift på 150 kr. Avgiften tilsvarer de faktiske kostnadene for frakt, ekspedisjonsavgift og håndtering.l