Bh-ekspertenes egne favoritt-bh´er | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Bh-ekspertenes egne favoritt-bh´er

Bh-ekspertenes egne favoritt-bh´er

Når du som designer hos Miss Mary jobber med en bh-passform hele dagen, bruker du mye mer tid til å tenke på bh´er enn kvinner flest. Vi ønsket derfor å høre med designavdelingen vår om hvordan de selv tenker når de kjøper bh, hva de foretrekker å bruke privat og om de har en personlig favoritt-bh i Miss Marys utvalg. Hva er ekspertenes egne valg?

Hos Miss Marys designavdeling i Borås jobber Marie-Louise, Anne og Ing-Marie med doble roller, som både designere og mønsterkonstruktører. Fordi de er ansvarlige for bh´ens utseende, valg av stoff, passform og konstruksjon, har de bedre kontroll over sortimentet enn de fleste andre. Sammen har de 80 års erfaring som spesialister på dameundertøy. Denne lange erfaringeng er spesielt viktig i disse sammenheng. Den spesielle fingertuppfølelsen, som kreves for å få en perfekt passform på et så komplisert plagg som en bh, kan bare utarbeides gjennom lang erfaring. Les mer om hvordan designavdelingen vår fungerer her.


Det finnes ingen som vet mer detaljert om passform utvalget til Miss Mary, enn denne kvinnetrioen.

Når de ut ikler passformen til et plagg, gjør de det i alle størrelser. De ser hvordan plagget passer på kropper i alle mulige former, når prøvemodellene våre kommer til atelieret for å prøve. I tillegg prøver de hver modell selv, for å føle på passformen og bekvemmeligheten.

Hvilken type bh foretrekker du selv å ha på deg?

Marie-Louise: Jeg liker stilrene og enkle bh´er i en nett modell med smale skulderbånd. Det spiller ingen rolle om den har bøyler eller ikke. Jeg bruker begge to så lenge cupene er vattert. Det er mitt grunnleggende krav til en bh. I jobben min er det imidlertid morsomst å jobbe med cuper uten vattering, da dette er mer utfordrende og stiller flere krav.

Anne: Jeg har 80 F og da har bøylene rett og slett en uslåelig støtte. Jeg foretrekker definitivt bøyler. Jeg liker brede og vatterte skulderbånd da det føles godt for skuldrene. Det er lett å få merker fra smale skulderbånd hvis du har en større byste, selv om du bruker riktig størrelse på bh´en.

Ing-Marie: Jeg har også alltid på meg en bh med bøyler. Dessuten vil jeg ha vatterte cuper, bruker aldri cuper uten vattering. Jeg foretrekker smale skulderbånd.


Anne i Miss Marys atelier med en av favoritt bh´ene sine: SMOOTH LACY.


Foretrekker du fargerikt eller grunnfarger som hvitt, svart eller beige?

Anne: Jeg foretrekker svart. Hvis jeg har på meg lyse klær, har jeg hvite eller beige. Grunnfarger er enkle å kombinere med alt.

Marie-Louise: Ensfarget og svart. Har ikke så mye til overs for farger privat.

Ing-Marie: Jeg kler meg helst i svart, så derfor blir fargevalget på undertøyet også svart. Bh´en matcher rett og slett garderoben min.

Foretrekker du å ha på deg en t-skjorte-bh eller cuper som har sømmer?

Anne: Personlig foretrekker jeg å bruke en t-skjorte-bh da jeg liker formpressede cuper.

Marie-Louise:Det samme her. Jeg bruker helst en t-skjorte-bh, den er stilren og enkel. På jobben er det morsomst å arbeide med cuper som har sømmer, fordi du kan variere og kombinere stoff i det uendelighe og jeg elsker det.

Ing-Marie: Derimot foretrekker jeg cuper med sømmer fremfor formpressede.


Har du en personlig favoritt fra Miss Marys nåværende utvalg, som du selv liker å bruke privat?

Ing-Marie: Min favoritt-bh i utvalget er JOY. Den har jeg gjerne på meg privat. Jeg liker stilen, den føles nett og behagelig, med tynne skulderbånd og har et fint snitt. Selvfølgelig har den en vatterte cuper og bøyler, som alle de personlige favoritter har.


Vatterte cuper, bøyler og smale skulderbånd som på bh´en JOY er preferansen for både Marie-Louise og Ing-Marie.

Anne: Jeg har en klar favoritt - SMOOTH LACY med bøyler - Det er en ganske ny t-skjorte-bh, som jeg har designet og laget mønsterkonstruksjonen til. Jeg er så utrolig fornøyd med den og jeg har bare hørt ros om den. Selv har jeg den nesten konstant. Alle får en veldig fin form i den og den støtter godt. Den har cuper uten vattering i solid stoff, formen er perfekt rund og løfter godt.

Marie-Louise: Spacer-bh´en CONFIDENT er min absolutte favoritt. Den tikker alle bokser når det gjelder hva favoritt-bh´en min skal ha - formepressede cuper, lett vattering, stoff som puster, smale skulderbånd, stilren, typisk nordisk design uten kruseduller.


Til venstre kan du se SMOOTH LACY som er Annes absolutte favoritt i alle kategorier. Til høyre er Marie-Louises personlige favoritt, Spacer-bh´en CONFIDENT, det er den i utvalget vårt hun foretrekker å ha på seg.

Det må ha vært noen favoritter opp gjennom årene, som du av forskjellige grunner har likt litt bedre enn andre. Hvis du får velge mellom gjeldende og forrige utvalg, hvilken bh liker du best? Det trenger ikke å være en personlig favoritt du selv pleier å ha. Det kan like gjerne være en som passer til den typiske Miss Mary-kunden, eller som du syntes var ekstra morsom eller utfordrende å jobbe med.

Anne: Jeg tror nok jeg vil svare SMOOTH LACY med bøyler her også. Jeg liker også COTTON DOTS med bøyler. Jeg er veldig fornøyd med passformen. Stoffet er solid, den har ikke vattering men skaper en veldig fin rund form, selv om den ikke er formpresset. For å få en rund passform når stoffet er så tykt og ikke formpresset, er en utfordring jeg liker. Er veldig fornøyd med passformen.


Fra venstre kan du se COTTON DOTS med bøyler og SMOOTH LACY med bøyler.

Anne: Av alle produktene jeg har laget mønster til, men ikke designet selv, er FLORAL SUN fra VISIONARY-kolleksjonen, designet av Lars Wallin,  en av mine absolutte favoritter. VISIONARY produktene var veldig minneverdige å jobbe med. Kolleksjonen er veldig forskjellig fra vårt normale utvalg innen stoff og konstruksjon. Det var en morsom utfordring å skape dem og sluttresultatet ble kjempefint.


FLORAL SUN i to forskjellige fargevalg. En av Annes favoritter, som hun har laget mønsteret til.

Marie-Louise: Min favoritt er bh´en JACQUARD DELIGHT, som jeg også har laget en matchende truse med høy midje til. Da jeg skapte bh'en, ønsket jeg å lage en klassisk bh, men med et moderne inntrykk. Kunden skal føle at det er en Miss Mary-bh med den høye kvaliteten og behageligheten du forbinder med Miss Mary. Tidløs, men likevel oppdatert og moderne. Passformen er virkelig helt perfekt, den løfter og former bysten veldig pent og støtter godt, selv om den mangler bøyler.


Jacquard Delight uten bøyler og truser med høy midje i samme stil.

Marie-Louise: Jeg liker virkelig EXHALE sport-bh med bøyler. Det var et veldig morsomt prosjekt å kunne utvikle en god sports-bh. Er superfornøyd med den. Det mønstrede sports-nettet på sidene gjør den veldig fin. Vet at noen kunder liker å ha den på det selv til hverdags. Gode egenskaper for en sports-bh. Da jeg designet den, ønsket jeg å lage en sports-bh som Miss Marys kunder kunne kjenne seg igjen i. Den skulle samme inntrykk som resten av utvalget, men i en sportsvariant med de spesielle kravene som sportsaktiviteter stiller til en bh.


EXHALE sports-bh med bøyler er designet og skapt av Marie Louise og er en av hennes favoritter.

Ing-Marie: Jeg elsker FLORA med bøyler jeg liker også en utgått bøyle-bh som het HAPPY HEARTS. Disse har forskjellig stil, men begge sitter veldig pent, er behagelig og støtter godt. Begge fargesammensetningene til FLORA er fine, men den svart-rosa er min favoritt. Disse modellen var veldig morsomme å lage.


Fra venstre HAPPY HEARTS med bøyler og FLORA med bøyler. Begge favoritt-bh´ene til Ing-Marie.

Dette er noen av de personlige favorittene til de tre designerne og bh-ekspertene våre. Hvordan foretrekker du at bh´en din skal se ut, og hva skulle du ønske å se i utvalget vårt? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift