Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Da du fikk tilsendt bh'en din og det ikke ble slik du hadde tenkt deg

Mest sannsynlig har vi på et eller annet tidspunkt gjort det alle sammen. Har handlet på nettet, fått varen levert og deretter blitt skuffet da du pakket opp. Størrelsen oppfylte ikke forventningene i det hele tatt. Her er tipsene våre på hvordan du får en smidig shoppingopplevelse, hvordan du best kan gå frem når det ikke ble slik du hadde tenkt deg og hvordan du kan redusere risikoen for at det skjer igjen. 

Bh-ekspertenes egne favoritt-bh´er

Når du som designer hos Miss Mary jobber med en bh-passform hele dagen, bruker du mye mer tid til å tenke på bh´er enn kvinner flest. Vi ønsket derfor å høre med designavdelingen vår om hvordan de selv tenker når de kjøper bh, hva de foretrekker å bruke privat og om de har en personlig favoritt-bh i Miss Marys utvalg. Hva er ekspertenes egne valg?

Konkurranse! Hvem er din ukjente hverdagsheltinne?

Det er så mange fantastiske kvinner i hverdagen vår, som sprer glede og vennlighet rundt seg, som kjemper seg gjennom vanskeligheter og likevel aldri gir opp, som, som inspirerer oss til alltid å gjøre vårt beste. Nå er det på tide å feire disse ukjente hverdagsheltinner og deres ukjente historier. Og vi vil hjelpe deg med det.

Sider