Bracrobatics | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Bracrobatics

Er du en profesjonell Bracrobat? Du er ikke alene

NÅR DET BARE ER BEHÅEN DIN SOM HAR DET BRA

Hvor behagelig behå har du? Er du nødt til å rette på den og justere den hele dagen? I en perfekt verden skal du ikke kjenne at du har den på, men dette er dessverre ikke virkeligheten for de fleste kvinner. Omtrent 80 % bruker feil størrelse og dersom vi nøyer oss med dårlig passform begynner Bracrobatic dansen ganske omgående. Men Bracrobatic gjelder ikke bare feil størrelse, det kan også være at det er feil bh-modell til formen på brystene.

Slik får du en bh til å jobbe for deg, i stedet for mot deg.

#bracrobatics … OG HVORDAN DU LØSER PROBLEMENE

The Escape from Bracatraz

Dette er en av de mest ukjente «bracrobatics», der brystene virker som de verste Houdinis! Hva du enn gjør, bryter brystene seg ut av cupene i underkant! Slik blir din bh trygg.

FINN STØRRELSEN

Den vanligste anledningen til denne typen «bracrobratic» er at bh-båndet ikke sitter passe stramt rundt kroppen, samtidig som skulderbåndene er for korte. Det blir heller behåen som løftes i stedet for bysten! Problemet kan løses ved å forlenge skulderbåndene og hekte bh-båndet strammere. Dersom det ikke går an å hekte bh-båndet strammer, er det i stedet på tide å prøve en bh-størrelse med mindre omkrets.

Var likevel nøye med å måle omkretsen på kroppen, førn du kjøper en ny bh. Kanskje den opprinnelige størrelsen på den nåværende behåen er riktig, men den er bare blitt tøyd ut.

FINN RIKTIG MODELL FOR Å FÅ RIKTIG FORM

Blir det fortsatt «Flukten fra Bracatraz» til tross for at bh-båndet er stramt, da skyldes problemet dit heller cupene. Den vanligste årsaken er at cupene ikke er dype nok, noe som fører til at bh-båndet presses ut fra brystkassen og brystene faller ned. Pass på å kjøpe en bh-modell med dypere cuper. Som oftest holder det bare å gå opp en eller to cupstørrelser.

Har du meget stor byste (mer enn H-cup), som er veldig fyldig, kan enkelte formpressede cuper være et mindre bra valg. Dette skyldes at mange behåer med formpressede cuper i de største cupstørrelsene noen ganger er grunnere enn de med cupsømmer.

Forutsatt at du har passe store cuper, veil en bøyle-bh separere brystene og hvert bryst får individuell støtte på en måte som en bøylefri bh vanligvis ikke gjør. Bruker du som oftest bøylefri bh, kan vi likevel anbefale deg å prøve en bøyle-bh, for å få enda bedre støtte.

FINN MODELLEN
BH med bøyler
LES MER
Hvordan regner jeg ut bh størrelsen min? Søsterstørrelser - Det magiske trikset med cupstørrelser Slik blir en bøyle-bh alltid bekvem
Klikk her for å få løsningen
The Side Squeeze

Det er lett å gjøre «Side Squeeze» når behåen insisterer på å grave seg inn i siden og du diskret gjør ditt beste for å grave den ut igjen. Det er ubehagelig, irriterende og i blant også smertefull! Men vær ikke bekymret, alle problemer har en løsning og vi hjelper deg med å finne svaret…

FINN STØRRELSEN

Gnaging i siden kan skyldes at båndet rundt kroppen ganske enkelt er for stramt. Det skal ikke etterlate røde merker eller irritere huden.

Om du kjenner at bøylene går inn i brystvevet betyr det at cupene er for små. Bøylene skal sitte bak brystet. Gå opp en eller flere cupstørrelser, men behold samtidig din vanlige omkrets på bh-båndet.

FINN RIKTIG MODELL FOR Å FÅ RIKTIG FORM

En del behåer har veldig smale og tynne bh-bånd og støtten blir derfor ikke god nok, men vrir seg og skjærer inn i stedet. Da skal du prøve en bh med høyere skjæring i sidene, som vil støtte bedre.

Har du kurver med større omfang, kan bh-bånd ofte grave seg inn i «hullet» på en ubehagelig måte. Da anbefaler vi å prøve en bh med ekstra sidevinger , som letter overgangen mellom bh-sidene og armhulene.at the armpit.

Stikker bøylene inn i sidene under armhulen uten at deler av brystene klemmes? I slike tilfeller har du får små cuper. Prøv en modell med lavere bøyler.

Har du smale bryster som sitter tett sammen, kan dette resultere i at bøylene stikker inn i sidene under armhulene. I så fall er cupene for store for brystene, selv om målbåndet og størrelsestabellen sier noe annet. Dersom du opplever at det oppstår et tomrom i sidene på cupene, prøv å gå ned en bokstav i cupstørrelse, samt en størrelse i omkrets. Legg deretter til en bh-forlenger til hektelukningen. Da blir ryggen bredere og du får en bh der cupene sitter tett og formodentlig stemmer bedre overens med dine former.

FINN MODELLEN
BH med sidvinger BH uten bøyler BH-forlenger Ekstra bred rygg

LES MER
Hvordan regner jeg ut bh størrelsen min? Søsterstørrelser - Det magiske trikset med cupstørrelser Slik ser du om du har feil bh-størrelse Slik blir en bøyle-bh alltid bekvem
Klikk her for å få løsningen
The All Pain No Gain

Bh-båndet graver seg ned i skuldrene så hardt at røde merker eller fordypninger fortsatt gjenstår, selv når du ikke har på deg behåen. Du er ikke helt sikker på om dette skyldes feil bh-modell eller størrelse. Du opplever uansett at behåen ikke er god å ha på seg. Slik blir du best kvitt smerten.

FINN STØRRELSEN

En av de aller vanligste feilene når det gjelder bh, er at omkretsen er for stor og ikke støtter godt nok. Mesteparten av støtten skal komme fra båndet rundt kroppen og ikke fra skulderbåndene. Gå ned en størrelse i omkrets. Sitter cupene bra på din nåværende bh så må du øke en bokstav i cupstørrelsen for hver omkretsstørrelse du minsker. På denne måten beholdes samme cupvolum.

Juster skulderbåndene slik at de ikke graver seg inn i skuldrene, men samtidig ikke så løst at de glir ned. Du skal kunne legge inn en fingertupp mellom skuldre og skulderbånd uten problemer.

FINN RIKTIG MODELL FOR Å FÅ RIKTIG FORM

Dersom du synes at skulderbåndene er vonde å ha på, anbefaler vi på det sterkeste å prøve en bh med brede, vatterte skulderstropper. Disse er mer skånsomme mot skuldrene, i og med at tyngden blir fordelt over større flate.

Du kan også velge en bh med multiway skulderstropper , som du kan hekte sammen i ryggen til en bryterrygg eller et kryss. På den måten får du mulighet til å endre trykkpunktet på skuldrene i løpet av dagen.

FINN MODELLEN
BH med brede skulderstropper BH med multiway skulderstropper

LES MER
Hvordan regner jeg ut bh størrelsen min? Søsterstørrelser - Det magiske trikset med cupstørrelser
Klikk her for å få løsningen
The Hack In The Back

Det føles som du bruker hele dagen på å trekke ned bh-båndet i ryggen. I tillegg til at det er irriterende er det dessuten ganske vanskelig å nå helt bak på ryggen og rette til behåen. «Hack in the Back» er en typisk størrelsesrelatert «Bracrobatic», men er ganske enkel å løse med bare noen få trinn. Slik gjør du.

FINN STØRRELSEN

At behåen dras opp i ryggen betyr at bh-båndet har for stor omkrets og at skulderbåndene er strammet inn for hardt. Stram inn båndet et eller to hekter. Dersom dette ikke holder, eller dersom det allerede sitter på innerste hekten, trenger du en bh med mindre omkrets. Gamle behåer har en tendens til å tøye seg og miste elastisiteten, så da kan være på tide å anskaffe seg en ny bh.

Dersom cupene passer, det vil si at hele brystet får plass i cupen uten at det klemmes eller faller over kanten, så husk på tommelfingerregelen med søsterstørrelser - for hver omkretsstørrelse du går ned, gå opp en cupstørrelse, for å beholde samme volum på cupene.

FINN MODELLEN
BH med ekstra bred rygg

LES MER
Hvorfor har ryggene på behåene mine forskjellige lengder? Hvordan regner jeg ut bh størrelsen min? Søsterstørrelser - Det magiske trikset med cupstørrelser
Klikk her for å få løsningen
The Swoop & Scoop

Truer brystene dine med å gli ut under armhulene, slik at blir tvunget til å foreta umulige, akrobatiske bevegelser, for å tvinge dem tilbake der de hører hjemme? I så fall kan det bety at du bruker feil bh-størrelse, eller ganske enkelt feil modell. Her finner du tips, som sørger for at brystene forblir der de skal være.

FINN STØRRELSEN

Når du setter på deg behåen om morgenen er det viktig at du får dem på plass i cupene, men deretter er de meningen at de skal holde seg der. Du skal ikke behøve å dytte dem tilbake hele tiden.

Det er viktig at bh-båndet sitter stramt rundt kroppen og at skulderbåndene er tilstrekkelig kortet inn, ellers fungerer ikke cupene på riktig måte heller.

Den vanligste årsaken til konstant «Scoop & Swoop» under dagen er at cupene er for små. De må omfavne hele brystet uten å klemme noen steder.

Men det kan også skyldes det motsatte – at cupene er for store. Dersom det dannes folder, eller om det oppstår tomrom i cupene er de for store og det blir ikke nok støtte, slik at tvinges til å omgruppere og sentrere bysten, om og om igjen.

FINN RIKTIG MODELL FOR Å FÅ RIKTIG FORM

Dersom brystene dine er brede, sitter langt fra hverandre, eller peker litt utover og cupene ikke har tilstrekkelig vidde til din brystform, kan det oppstå «Scoop & Swoop». Da anbefaler vi å bruke en minimizer-bh . Den har som oftest videre og litt grunnere cuper enn en ordinær bh-modell. Du kan også prøva en bh med sidestøtter . En slik bh-modell har forsterkede sider i cupene, som hjelper til med å sentrere brystene og fører dem mot midten.

FINN MODELLEN
BH med sidestøtter Minimizer bh

LES MER
Hvordan regner jeg ut bh størrelsen min? Søsterstørrelser - Det magiske trikset med cupstørrelser
Klikk her for å få løsningen
The Downslip Upflip

Skulderbåndene glir ned hele tiden! Det er kjempevanskelig å justere dem når du allerede har på deg behåen, derfor går dagen med til å løfte opp skulderbåndet hele tiden. Med noen enkle trinn kan du få slutt på galskapen.

FINN STØRRELSEN

Skulderbåndene er ikke justert godt nok. Juster dem hver morgen før du setter på deg behåen. Fortsetter de å bli lengre i løpet av dagen kan behåen være utslitt og trenger å bli byttet ut.

FINN RIKTIG MODELL FOR Å FÅ RIKTIG FORM

At skulderbåndene glir ned kan også skyldes at avstanden er for bred for skuldrene dine. Unngå å bruke bh-forlengere i lukningen, da dette fører til at skulderbåndene havner enda lengre fra hverandre. Vi anbefaler også å være påpasselig med en Balconette-bh, da skulderbåndene på denne typen bh kan være plasserte ekstra langt fra hverandre.

Vi anbefaler i stedet modeller med no-slip skulderstropper. Disse er sydd ekstra tett sammen bak, noe som gjør at de pleier å holde seg på skuldrene.

Dersom du har veldig smale eller skrånende skuldre, bruker no-slip skulderbånd og de likevel sklir ned, vil multiway skulderstropper helt klart være den perfekte løsningen, da du kan hekte dem sammen i ryggen til en bryterrygg eller et kryss. Disse kan umulig gli ned.

FINN MODELLEN
BH med no-slip skulderstropper BH med multiway skulderstropper
Klikk her for å få løsningen
The Shake & Bake

Bracrobatic «The shake and bake» er samlet i en bh som sitter meget dårlig! Dette kan skyldes både størrelse, form og modell, men forferdelig ubehagelig uansett! Men bekymre deg ikke, det finnes ingen problemer som ikke kan løses. Her er våre tips!

FINN STØRRELSEN

Visste du at en kvinne endrer bh-størrelse omtrent 4-5 ganger i løpet av sitt voksne liv? Selv den som aldri har vært gravid eller har ammet, gått mye opp eller ned i vekt, så er sjansen for at de likevel endrer størrelse eller proporsjoner stor. Pass derfor på å måle deg på nytt, før du går til anskaffelse av en ny bh. Nedenfor har vi samlet tips om alt du trenger å vite, for å teste en bh-modell på deg selv, akkurat like bra som bh-proffene.

LES MER
Knepene som løser bh-problemene Hvorfor har ryggene på behåene mine forskjellige lengder? Slik ser du om du har feil bh-størrelse Mine bryst er forskjellige – hvordan finner jeg en riktig bh? Hemmelighetene som avslører hvilken form bysten får av behåen Hvordan regner jeg ut bh størrelsen min? Søsterstørrelser - Det magiske trikset med cupstørrelser En perfekt passform - Slik vet du at din bh sitter riktig Knepene som gjør at du finner den perfekte behåen til den tunge bysten! Slik blir en bøyle-bh alltid bekvem Skal jag velge formpressede cuper eller cuper med sømmer Behåens oppbygging og alle dens deler Fra A til Å – Alt du trenger å vite om behåer
Klikk her for å få løsningen

NØKKELEN TIL GOD PASSFORM

Alle kvinner er unike, det samme gjelder brystene. Derfor passer ingen bh alle. Men alle kan finne en bh som passer. Disse tre områder bør du legge ekstra fokus på, når du prøver en bh.

BÅNDET

Båndet rundt kroppen står for mesteparten av støtten du får av behåen. Derfor bør det sitte ganske stramt. Det må likevel ikke sitte så stramt at det etterlater seg røde merker eller føles ubehagelig. Tommelfingerregelen er at dersom du kan dra ut båndet I ryggen mer enn 5 cm fra kroppen, er størrelsen på omkretsen for stor.

Bruk ikke for stor størrelse bare fordi du synes at det føles mer behagelig. Båndet vil tøye seg med tiden. De fleste behåer har justerbar lukning, så begynn derfor i den ytterste hekten på hektelukningen. Når det som en gang var en stram passform nå sitter løst, da er det på tide å investere i en ny bh.

CUPENE

Inntil omtrent 30 % av støtten I en bh kommer fra cupene, men hvor mye er avhengig av konstruksjonen. Noen støtter mer enn andre. For at cupene skal kunne gjøre jobben sin, må konstruksjonen gjelde hele bysten. Ingen brystvev må bli klemt noe sted. Brystene skal heller ikke svelle over kanten på cupene eller ved armhulene. Gjør det det er kupene for små. Dersom det derimot oppstår rynker eller tomrom, er cupene for store

SKULDERBÅNDENE

Skulderbåndene dekker «bare» 20 % av støtten. En av de vanligste bh-mistakene er at det stoles for mye på at skulderbåndene skal løfte bysten. Snarere er det med skulderbånd som med skolisser. Dersom skoene er for store, spiller det ingen rolle hvor mye du snører dem inn. Skoene vil ikke passe likevel. Skulderbånd skal verken være kortet inn for mye, eller så løse at de glir ned. Tommelfingerregel – Du skal kunne legge en finger mellom skulder og skuldebånd uten at fingeren blir klemt.

FINN DIN STØRRELSE

STØRRELSETABELL

KNEPET ALLE KVINNER BURDE VITE

I blant kan feil størrelse likevel være riktig. Hvordan er det mulig? Det finnes et knep der det kan veksle mellom ulike størrelser og likevel beholde en nesten perfekt passform. Her er hva alle kvinner burde vite om forholdet mellom cuper og omkrets, noe som vil føre til at letingen etter den perfekte passformen blir så mye lettere.

NÄR FLERE ENN EN STØRRELSE FUNGERER

EKSPERTER PÅ KOMFORT SIDEN 1957

En Miss Mary bh er laget for å være en lise for både kropp og sjel, å være din beste venn gjennom livet og kroppens forandringer.

Våre kunder kaller det «Livet før og etter Miss Mary». Vi pleier å kalle det for World Class Lingerie. Velkommen til å oppdage vår verden.

LES MER OM OSS

ALT DU ALLTID HAR ØNSKET Å VITE

…men ikke visst hvor du skulle lete. Fra enkle trinn-for-trinn-guider til artikler som går i dybden, alt du trenger å vite om hva du bør tenke på, for å finne den perfekte behåen.

LES VÅR BLOGG

LOVELY LACE

Gjennom årene har vår bestselger-bh nr 1 Lovely Lace blitt en avholdt favoritt blant millioner av kvinner, takket være sin tidløse design og ultimate komfort.

En bh som sammenfatter hele vår visjon. Laget av kvinner for kvinner.

MER INFO