BRUK AV COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

BRUK AV COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER)

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes på Miss Marys nettsted. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på den besøkendes datamaskin, og som kan brukes til å spore den besøkendes handlinger på nettstedet.

Det finnes to hovedtyper av informasjonskapsler: 1) En permanent informasjonskapsel forblir på den besøkendes datamaskin over en viss tidsperiode 2) En informasjonskapsel fra en økt lagres midlertidig i datamaskinens minne i løpet av besøket på et nettsted Informasjonskapsler fra en økt forsvinner når du lukker nettleseren din.

Miss Mary bruker informasjonskapsler til å forbedre nettstedet for den besøkende, for eksempel ved å tilpasse nettstedet til den besøkendes ønsker, valg og interesser, for å kunne hjelpe den besøkende med å holde oversikt over hvilke gjenstander han/hun har lagt i varekurven sin, for å kunne administrere den besøkendes kjøp, for å sikre at den besøkende er innlogget på nettsiden uten å måtte logge seg inn på hvert enkelt nytt nettsted vedkommende besøker, for å kunne tilpasse tjenestene våre slik at du kun mottar markedsføringsmateriell som er relevant for deg, samt for å kunne oppfylle våre forpliktelser når kjøp gjennomføres.

Permanente informasjonskapsler brukes blant annet til å lagre dine personlige innstillinger hos Miss Mary, slik at du ikke trenger å gjenta bestemte valg, for eksempel hver gang du besøker nettstedet, samt å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Informasjonskapsler fra en økt brukes bl.a. til å registrere statistiske opplysninger vedr. bruk av nettstedet.

Ved å godta Miss Marys generelle vilkår og forutsetninger [LINK] og/eller Miss Marys prinsipper ang. personvern [LINK] og bruke Miss Marys nettsted, gir du ditt samtykke til behandling av informasjonskapsler som beskrevet her. Dersom du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, kan du koble ut informasjonskapslene i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille nettleseren din inn på å varsle deg hver gang Miss Marys nettside forsøker å legge igjen en informasjonskapsel på din datamaskin. Informasjonskapsler som er lagt igjen tidligere kan også slettes via nettleseren; se din nettlesers hjelpesider for ytterligere informasjon ang. dette. I tillegg kan du når som helst slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken din.

Det er dessuten mulig å regulere tilpassede annonser i nettleseren; les mer om dette på www.youronlinechoices.com

Versjon av den 24.5.2018