Derfor er 5 bh-er bedre enn 2 … | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Derfor er 5 bh-er bedre enn 2 …

Derfor er 5 bh-er bedre enn 2 …

Hvor mange bh-er trenger man egentlig å ha i garderoben? En, to, tre … eller tjue? Er det greit å ha bare én bh, som man bruker, vasker, lar tørke over natten og så tar på seg igjen neste morgen? Det er det absolutt, hvis du har lyst til å kjøpe ny bh annenhver måned. Her kan du lese hvorfor fem bh-er er bedre enn to (og nei, vi sier ikke dette for å selge flere bh-er).

Har du tenkt på at hvis du eier to bh-er som du bruker like ofte, vil du bruke hver av dem 188 ganger i året eller 365 ganger i løpet av to år! Ikke rart om de fort blir utslitt. Selv ikke en dyr kvalitets-bh tåler hva som helst. Et plagg som sitter så nær kroppen som en bh gjør, er utsatt for både varme og friksjon. Materialet er elastisk og blir tøyd ut, siden det sitter tett mot kroppen for å gi støtte og løft. Hvis man lar plagget hvile mellom hver gang det blir brukt, får tekstilfibrene en sjanse til å hente seg inn igjen, og dermed vil de holde seg spenstige og vare lenger. Derfor bør du ikke bruke samme plagg to dager i strekk. Jo flere bh-er du har å veksle mellom, desto bedre.


Hvor mange bh-er trenger man egentlig? En, to, tre, tjue?

KROPPEN LIKER VARIASJON
Men det er ikke bare bh-en som trenger hvile. Huden og kroppen trenger det også. Selv om en velsittende bh i rett størrelse ikke bør gi merker, kan det innimellom være vanskelig å unngå hvis man er veldig veldreid i omfang eller har svært stor byste. Ved å ha flere forskjellige bh-modeller der for eksempel skulderstroppene er plassert med ulik bredde, kan man variere slik at trykkpunktene kommer på forskjellige steder.


En velsittende bh er en bh du ikke har lyst til å ta av når du kommer hjem. Undertøy skal være behagelig og føles riktig.

ULIKE BH-ER GIR STØTTE PÅ ULIKE MÅTER
Vi bruker ulike bh-er for ulike behov, og for å få mest mulig ut av garderoben er det lurt å tilpasse den etter den livsstilen vi har.

Uansett om du har liten eller større byste, kan du innimellom ha behov for et ekstra løft. Hvis bysten er veldig slapp, kan det lett bli varmt og ubehagelig med hud mot hud. For å råde bot på dette anbefaler vi alltid å ha en bøyle-bh ettersom bøylen løfter og støtter bysten på en måte som gir individuell støtte til begge brystene, takket være at de blir atskilt og ikke presses sammen til en enhet.


Sats på å ha forskjellige bh-modeller i garderoben. De gir ulik støtte og gir også kroppen hvile. Her er LOVELY LACE uten bøyle og ROSE med bøyle.

Det er heller ikke lurt å bruke en nett, myk bh uten særlig støtte hvis du skal ut og bevege deg mye, spesielt ikke hvis du har en større byste. Hvis du driver med trening, lønner det seg å investere i en sports-bh. Sports-bh-er har ulik bounce-control (styrke), så velg en som passer for dine behov. Hvis du holder på med yoga eller power-walking, trenger du ikke en sports-bh som er beregnet på superintensiv trening der man hopper opp og ned. Velg en som passer til nettopp ditt aktivitetsnivå.


Den perfekte bh-en til pent? SHIMMER FROST eller DREAMSCAPE?

BYGG OPP EN GOD BH-GARDEROBE MED DISSE ENKLE PLAGGENE

  • Tenk smart når det gjelder farge. Velg minst én eller to bh-er som passer til hudtonen din, for eksempel beige eller brun, hvis du ikke vil at bh-en skal vise gjennom plagget. Hvis du liker sterkere farger, er rødt et godt alternativ ettersom det også viser mindre under tynne klær. Det samme gjelder for rosa.
  • En eller to komfortable bh-er som er perfekte til hverdags. Bomull er slitesterkt og perfekt til hverdags-bh-en.
  • En eller to bøyle-bh-er som gir skikkelig god støtte og løft.
  • En formpresset T-skjorte-bh som er veldig diskré under tynne klær.
  • En sports-bh til aktiviteter.
  • En fin-bh hvis du vil føle deg mer penkledd, for eksempel når du skal på fest eller i bryllup.

En multiway-bh der man kan endre skulderstroppene. Den kan du bruke hvis du ikke vil at skulderstroppene skal vise, for eksempel under en topp med bryterrygg, eller hvis du har behov for å endre trykkpunktene på skuldrene dine. 


Når du finner en bh du elsker, så kjøp den i flere farger. Her er KEEP FRESH uten bøyle.

NÅR DU HAR FUNNET FAVORITTEN DIN
Har du først funnet en favorittmodell som du alltid har lyst til å bruke, er det bedre å kjøpe 2–3 stykker av den enn å kjøpe andre modeller som du så ikke vil bruke. Hvis du absolutt foretrekker bøyle-bh, velg da bøyle på alle dine bh-er. Det samme gjelder selvfølgelig omvendt også – liker du ikke bøyle-bh, velger du en uten, men velg da en bh som gir god støtte, særlig om du har en større byste. Sats på en stødig modell med bred rygg og uelastisk materiale eller ekstra forsterkning i cupen.

Undertøy skal alltid være behagelig, og man skal kle seg etter det som føles riktig for en selv. Det betyr selvfølgelig ikke at man skal hamstre en masse bh-er og så la dem ligge ubrukte og bortglemte i undertøyskuffen, men mer enn to bh-er trenger man helt klart hvis man vil at de skal vare lenge. 4–6 bh-er pleier å være et passe antall til å begynne med, så hvorfor ikke satse på 5?

 

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift