Finnes det undertøy som avkjøler kroppen? | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Finnes det undertøy som avkjøler kroppen?

Finnes det undertøy som avkjøler kroppen?

I de varme månedene av året, eller i overgangsalderen er det deilig å ha på seg et svalere plagg. Vårt beste tips for å kle seg svalt er å begynne innerst, det vil si med riktig type undertøy. Det kan virkelig utgjøre en forskjell. Her ser vi nærmere på noe mange ikke vet finnes – undertøy som avkjøler huden.

FUNKSJONSSTOFFER IKKE BARE TIL YTTERTØY
Når en tenker på stoffer til undertøy, assosierer en det kanskje mest med bomull, polyamid, silke eller blonde. Det er sjelden en tenker på rene funksjonsstoffer, i og med at dette er noe som mest blir brukt til uteklær eller sportsplagg. Fakta er at funksjonsstoffer også passer utmerket til undertøy, ettersom dette er plagg som ligger rett mot kroppen og stoffet har evnen til å regulere både fukt og varme.


Cool Sensation er produsert i WinCool og fås både som topp og underbukse med lange ben. 

Et av de mest fantastiske funksjonsstoffene vi kjenner til og som vi bruker her hos Miss Mary er WinCool. Det er en meget eksklusiv kvalitet, som føles behagelig og myk mot huden. Samtidig er det tynt og føyelig, noe som gjør det perfekt til undertøy. Men det som virkelig gjør WinCool helt unikt er dets evne til å avkjøle kroppen!  Det har en testet og dokumentert effekt til å avkjøle huden 1-2 grader! Det har også fuktavledende egenskaper, som gjør at du beholder en fortsatt bekvem og tørr følelse hele dag og natten.

HVORDAN FUNGERER WINCOOL?
Hva er det da som gjør at WinCool avkjøler huden? Det er ingen etterbehandling som impregneres på det ferdige stoffet, men det er selve tekstilfibrene sammen med mineraler som har en avkjølende effekt. Dette fører til at stoffet absorberer varmen langsomt og kvitter seg med det raskt. Effekten blir varig og forsvinner ikke i vask. Med andre ord perfekt til undertøy, i og med at disse vaskes ofte.

WinCool inneholder ingen skadelige stoffer

Tekstilene inneholder ingen skadelige stoffer, men er 100 % trygt å bruke for mennesker. WinCool materialet er klassifisert av Standard 100 by Oeko Tex. Det er et uavhengig, globalt testinstitutt, som kontrollerer at tekstilene ikke inneholder noen skadelige stoffer.

PERFEKT TIL Å REDUSERE GNAGSÅR PÅ LÅR
Millioner av kvinner plages av gnagsår på lårene. På varme sommerdager kan det bli ganske smertefullt når lårene gnager mot hverandre. I verste fall kan huden bli irritert eller skinnflådd. Dette fører til at mange kvinner ganske enkelt ikke velger å gå barbent. Det var derfor vi designet vår COOL SENSATION underbukse med ekstra lange ben. De lange bena hindrer at hud gnis mot hud når en går. I varmt vær blir svetten uunngåelig, men takket være at WinCool forblir tørr og avkjøler huden, reduseres faren for gnagsår på lårene nesten helt. Mye annet undertøy med lange ben begynner å nuppe ganske raskt ved friksjon når lårene gnis mot hverandre, men WinCool er slitesterkt og nuppefritt.

Vi anbefaler å bruke plaggene når, eller om du…
… har vanskelig for å sove på grunn av varmen.
… lider av gnagsår på lårene. Du kan bare å nyte og gå barbent under skjørt eller kjole og slipper strømpebukser eller klissete salver og kremer. Brett opp bena på buksen, dersom du har korte shorts eller skjørt.
… under bukser på varme dager, eller når du trimmer.
… besværes av varme, eksempelvis på varme sommernetter, eller om du har svettetokter.
… svetter mye, eksempelvis har hetetokter. WinCools fuktavledende egenskaper gjør at stoffet holder seg tørt.
… ikke vil sette luftkondisjoneringen på høyeste effekt og /eller om du ønsker å redusere strømforbruket til luftkondisjoneringen. I varme måneder, eller om du reiser på ferie til varmere breddgrader er COOL SENSATION virkelig å anbefale. Har du ikke en fungerende AC hjemme eller på hotellrommet utgjør de en virkelig forskjell.
 

Cool Sensation er perfekte å sove i


 

I og med at stoffet er tynt er det naturligvis litt gjennomsiktig. Vi anbefaler derfor ikke at du bruker COOL SENSATION i stedet for sykkelbukser, eller har på en topp uten å ha et annet plagg utenpå. Plaggene skal brukes som undertøy.

De fungerer selvfølgelig aldeles utmerket til å sove i, spesielt på varme sommernetter, eller om du er i overgangsalderen og har hetetokter. Den avkjølende følelsen som oppstår er vidunderlig. En liten seier i hverdagen for tusenvis av kvinner. COOL SENSATION plaggene blir laget i vårt produksjonsanlegg i Estland under gode forhold. 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift