Generelle kjøpsbetingelser | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Generelle kjøpsbetingelser

GENERELLE VILKÅR OG FORUTSETNINGER FOR KJØP

Generelle vilkår og forutsetninger for kjøp

Når du besøker eller handler fra Miss Mary of Swedens nettbutikk www.missmary.se (nedenfor henvist til som Miss Mary), er du bundet av våre vilkår og forutsetninger for kjøp og bruk. Det er derfor viktig at du leser nøye gjennom vilkårene og forutsetningene for bruk før du bruker nettstedet. Ved å bruke nettstedet og/eller bestille via nettstedet, samtykker du i disse vilkårene og forutsetningene for kjøp og bruk. Frøken Mary forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene og forutsetningene. Hvis vilkårene og forutsetningene er endret etter at du har sendt inn en bestilling, gjelder de vilkårene og forutsetningene som ble publisert på det tidspunktet bestillingen ble gjennomført.

I tilfelle Miss Marys nettside inneholder lenker til tredjeparter, eller dersom materiale fra Miss Mary er utgitt av tredjeparter, vil Miss Mary ikke kunne holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap som ville kunne oppstå ved bruk av den aktuelle informasjonen, ettersom Miss Mary ikke har noen kontroll over innholdet på disse nettstedene.

Alle henvisninger i disse vilkårene og forutsetningene til "Miss Mary of Sweden", "Miss Mary", eller "nettbutikken" gjelder Miss Mary of Sweden OÜ, org. nr. 10194063, Mahtra 30C, Tallinn, Harju 13811, Estland. Hvis du har spørsmål ang. Miss Mary eller disse vilkårene og forutsetningene for kjøp og bruk, kontakt vår kundeservice på Tlf. 69 21 19 90

Behandling av personopplysninger

Morselskapet, Miss Mary of Sweden OÜ, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og for å sikre at de behandles i samsvar med gjeldende lover ang. databeskyttelse, herunder EUs Generelle retningslinjer ang. personvern (EU-direktiv 2016/679).

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne gjennomføre avtalen som er inngått med deg selv, i samsvar med forpliktelser fastsatt gjennom lovverket og i Miss Marys legitime interesser.  Miss Mary bestreber seg til enhver tid på å sikre at personopplysningene behandles innen EU/EØS, men i tilfelle personopplysningene dine behandles utenfor EU/EØS, vil vi sikre at et tilstrekkelig sikkerhetsnivå oppnås ved å treffe såkalt egnede beskyttelsesforanstaltninger, for eksempel gjennom EUs standard kontraktsklausuler.

Miss Mary vil kunne utlevere informasjon til andre selskaper som behandler data på våre vegne for å gjøre det mulig for oss å yte våre tjenester, for eksempel markedsføring, analyse, distribusjon eller andre tjenester, eller når vi må gjøre det for offentlige myndigheter i samsvar med gjeldende lovgivning.

For fullstendig informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger eller informasjon vedr. dine rettigheter, henviser vi til våre prinsipper ang. personvern [LINK].

Kjøp

Bestillinger til Miss Mary kan gjøres via nettbutikken. I Sverige, Norge og Finland kan bestillinger også gjennomføres via telefon eller ved å bruke bestillingsskjema.

For å kunne bestille hos Miss Mary, må du være minst 18 år gammel og bosatt i ett av de landene vi leverer til, dvs. pr. i dag alle EU-land og USA. Bestillinger må sendes inn gjennom nettbutikken for landet der mottakeren er bosatt, eller - for personer bosatt i EU - i den felles EU-nettbutikken www.missmary.eu.

Kunden må oppgi en adresse for levering og full kontaktinformasjon. Den enkleste måten å oppgi disse detaljene på er ved å registrere seg som kunde på vår nettside, eller ved å bruke vår utsjekkingsprosedyre i nettbutikken. Kjøpet er ikke fullført før varene er hentet fra lageret, og du har fått beskjed om at varen din er klar til levering.

Avtale og bekreftelse på bestilling

Når du bestiller hos Miss Mary, inngår du en avtale med Miss Mary når Miss Mary bekrefter at det du har bestilt er pakket og klart for levering. En kopi av denne bestillingsbekreftelsen sendes deretter til kunden via e-post. Vi gjør vårt ytterste for å bekrefte bestillingen din så raskt som mulig. Hvis du sender inn en bestilling i helgen eller på en fridag, bestreber vi oss på å behandle bestillingen innen kl. 18.00 neste ordinære arbeidsdag.

Prissetting og valuta

Alle Miss Marys priser vises inkludert moms og är i Norska kronor. Prisene inkluderer ikke betalings- og fraktkostnader, som oppgis separat. Prisene og eventuelle tilbud er gyldige på det tidspunktet og vil kunne endres uten varsel på forhånd.

Minimumsbeløpet ved bestilling er 200 svenske kroner, 200 norske kroner, 25 euro, 25 britiske pund eller 25 amerikanske dollar. Det maksimale antall varer pr. forsendelse er seks. Ved bestillinger på syv eller flere varer, vil varene bli levert i mer enn én pakke. N.B. Maksimumsbeløpet ved bestilling er for USA 190 amerikanske dollar.

Rabatter og tilbud

Miss Mary har noen ganger ulike typer rabatter og tilbud som en del av markedsføringen. Hvis du har en rabattkode, så skriv denne inn i rabattkodeboksen. Vær oppmerksom på at det kun er mulig å bruke rabattkoder for varer som selges til vanlig pris, og at bare én rabattkode kan brukes pr. gang. Alle rabattkoder kan bare brukes én gang pr. husholdning. Miss Mary er ikke ansvarlig for tilbud eller rabattkoder som publiseres på andre steder enn i Miss Marys egne nyhetsbrev, kataloger eller nettbutikk.

Betaling

Når du handler hos Miss Mary, kan du velge ett av følgende betalingsalternativer:

Kredittkort - vi aksepterer VISA og MasterCard. 

Vi bruker autorisasjon med 3D-Secure
3D-Secure-teknologi er utviklet av VISA og Mastercard for å identifisere kortinnehaveren når kjøp skjer på nett. Identifikasjonsprosessen ligner den som brukes til uttak fra kontantpoeng og er basert på bruk av PIN-kode/passord når kjøpet foretas. Med denne teknologien kan kortinnehaveren være sikker på at kortet ikke brukes av en uautorisert person. Vår leverandør av betalingstjenester er DIBS, som oppfyller kravene til PCI DSS og er innehaver av et SSL-sertifikat.

Faktura – fakturaer fra oss sendes sammen med varene i pakken. Et faktureringsgebyr på 25 NOK vil bli lagt til hver regning. Med en faktura kan du også velge å betale i avdrag (se Collectors vilkår for fakturering og kontoer her)

Collectors faktureringsløsning 

Vi utarbeider fakturaer og tilbyr betaling i avdrag i samarbeid med Collector Credit AB. Hvis du velger å betale med faktura, vil du motta varene dine før du betaler. Du kan da velge å betale hele beløpet samtidig eller dele opp betalingen i mindre beløp. Fakturaen sendes separat til din registrerte adresse måneden etter levering. Fakturaen forfaller til betaling ved utgangen av den påfølgende måneden, og det gir deg opptil 60 dager å betale på. Det legges til et administrasjonsgebyr på 25 svenske kroner. 

Du kan bare få bestilte varer sendt til din registrerte adresse når du velger fakturering eller betaling etter avdrag, og du må være minst 18 år gammel når du tar opp bestillingen. Når du har mottatt fakturaen, kan du velge å betale med avdrag i opptil 12 måneder ved å betale det laveste beløpet som er oppgitt på fakturaen. For avdrag betales en rente på 19,2 prosent pr. år. 

Det foretas en kort kredittkontroll, som i enkelte tilfeller innebærer kredittreferanser. Ved forsinket eller manglende betaling, vil du bli belastet med et gebyr på 60,00 svenske kroner, pluss morarente på 2,5 prosent pr. måned. 

Se lenkene under for å se Collectors fullstendige faktureringsvilkår og -forutsetninger: 

Generelle vilkår og forutsetninger for fakturering og kontokreditt 

Standard europeisk forbrukerkredittinformasjon 

Tilbakebetaling Dersom du har betalt fakturaen, men har sendt tilbake varene som er kjøpt, har du kreditt hos Collector. For at kreditten skal kunne tilbakebetales, behøver vi kontakt- og kontoinformasjon fra deg. Vi lagrer ikke disse opplysningene i forbindelse med din betaling. Send dine opplysninger til refund@collector.se eller ring 010 - 161 01 00. Du kan også besøke Collectors nettside; http://collector.se 

Levering

Miss Mary tilbyr følgende leveringsalternativer:

Levering via post – det eneste du betaler er 49,90 kr svenske kroner for å få de varene du har bestilt levert hjem til deg med posten. Levering skjer innen fem til syv virkedager etter at bestillingen er bekreftet. Hvis pakkens størrelse tillater det, vil du motta den i postkassen din. Dersom pakken er for stor til at den kan legges i postkassen din, vil du få et følgebrev der det står at pakken kan hentes på ditt leveringssted. I tilfelle varen ikke er tilgjengelig for levering, vil du bli varslet om dette når du foretar kjøpet eller i bestillingsbekreftelsen du mottar etter kjøp. Du har rett til å heve kjøpet når som helst hvis du ikke ønsker å vente på de varene som er bestilt. Kontakt vår kundeservice for å heve et kjøp.

Pakker som ikke hentes - kunden belastes med et gebyr på 150 kroner for alle pakker som ikke hentes på leveringsstedet. Avgiften dekker de faktiske kostnadene for frakt, forsendelse og håndtering.

 

Utenfor Norge- dersom du ikke bor i Norge, men i et annet land innen EU, kan du bestille fra oss via www.missmary.eu

Rett til å heve et kjøp, returnere og bytte varer

I henhold til loven har du en 14-dagers rett til å heve et kjøp. Hos Miss Mary har du en 100-dagers rett til å heve et kjøp og returnere varer. Når du bytter eller returnerer varer, sender du varene tilbake i samme stand som da du mottok dem. Fyll alltid ut vedlagte returkort. Varene kan returneres i posen de kom i. Ikke glem å betale for porto for pakken. Hvis du hever kjøpet eller ønsker å bytte varen, vil du måtte betale returporto. Retten til å heve et kjøp, returnere og bytte varer gjelder naturligvis ikke dersom varene har blitt brukt.

Hvis varer er defekte eller feilleveres, betaler vi returporto. Kontakt i så fall vår kundeservice for ytterligere veiledning. Hvis du har spørsmål ang. retur av varer, ring vår kundeservice på 033-22 22 20.

Hvis varene returneres, refunderer vi pengene dine innen 14 dager etter at vi har fått beskjed om retur, men ikke før varene er mottatt og sjekket av oss.

Returadresse:

Miss Mary of Sweden
Postboks 280
1752 HALDEN

Her finner du det svenske Forbrukerrådets skjema for rett til å heve et kjøp. (Det er frivillig å fylle ut skjemaet, og det er ikke nødvendig for at kjøpet ditt skal bli hevet, eller for at varene dine skal kunne returneres. Det eneste du må fylle ut for å heve kjøpet, sende tilbake eller bytte varer er returkortet som fulgte med leveransen)

Klager

Vi setter pris på hjelp fra deg til å identifisere eventuelle feil med varene. Hvis du har noen grunn til å klage på de varene som er levert og ønsker å klage, send varene tilbake til oss så snart som mulig. I henhold til den svenske forbrukerloven, har du rett til å returnere varer innen tre år. To måneder regnes som en rimelig tid for å legge inn en klage. Vi vil kompensere deg for eventuelle fraktkostnader, pluss andre utgifter du måtte ha blitt påført i forbindelse med klagen din, for eksempel bensin, parkering, telefonutgifter og lignende. Hvis klagen gjelder et brukt produkt, kontakt vår kundeservice for ytterligere veiledning. Klager vedrørende brukte uvaskede plagg, vil ikke bli tatt hensyn til.

For løsning av tvister, vil det alltid bli henvist til Nasjonalt ombud for tvisteløsning (ARN). Miss Mary følger alltid ombudets anbefalinger.

Force majeure

Miss Mary er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaket av omstendigheter Miss Mary ikke har hatt kontroll over, for eksempel generelle arbeidskonflikter, krig, brann, lynnedslag, terrorangrep, endrede beslutninger fra myndigheters side, tekniske problemer, feil knyttet til strøm-/telekommunikasjonsforbindelser, datamaskintilkobling eller annen kommunikasjon, og mangler eller forsinkelser mht. tjenester fra underleverandører forårsaket av de omstendighetene som er nevnt her. Disse omstendighetene vil danne grunnlag for frigjøring fra erstatningskrav og andre straffer.

Revidert den 24.5.2018