Hjelp! Bh’en min føles for varm | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Hjelp! Bh’en min føles for varm

Hjelp! Bh’en min føles for varm

Av forskjellige årsaker kan det enkelte ganger føles varmt med bh. Det skyldes kanskje årstiden, at det er overgangsalderen, medisinering eller andre årsaker. Uansett hva det skyldes finnes det en løsning. Dette skal du tenke på når du er på jakt etter en bh eller undertøy, som ikke gjør at det blir enda varmere.

En av de viktigste egenskapene du skal lete etter på et plagg du ikke ønsker å føle deg varm i er at det skal bestå av et stoff som puster. Når det sies at stoffet puster, betyr det ganske enkelt at varmen fra kroppen ikke stenges inne av stoffet. De fleste naturlige stoffer puster, som for eksempel bomull, ull og silke. Av disse er bomull det som egner seg best til en bh på grunn av dens øvrige egenskaper. Den er både slitesterk og lettstelt, bomullsfibrene blir enda sterkere i våt tilstand enn tørr, noe som gjør at bomull tåler å bli vasket gang på gang. Følelsen av bomull rett mot huden er også avgjørende. Den føles kjølig i varme årstider og varmende under kaldere dager.

«Følelsen av myk bomull rett mot huden er fremragende»


BRODERIE ANGLAISE er den av våre bh’er med høyest andel av bomull, hele 83 %. Cupene er ufôrede i 100 % bomull.

For at fordelene med bomull skal kunne nyttes fullt ut bør den ikke være vattert eller fôret med et syntetisk fôr som ikke puster. Da blir det enda varmere! Har du på deg en bomulls-bh med cuper uten vattering eller fôr i et stoff som ikke puster, vil bh’en føles varm, i og med at det innerste stoffet ikke transporterer varme og fukt fra kroppen.


STAR bomulls-bh uten bøyler er fôret med et tynt bomullsfôr, slik at cupene skal kunne puste.

Vi har et stort sortiment av bomullsundertøy. De fleste bh’er har bomullscuper enten med eller uten vattering. Enkelte modeller, som eksempelvis bh’en STAR, er fôret og da har vi brukt et bomullsfôr. Leser du sammensetningen, står det kanskje at bh’en består av 69 % bomull. Dette tallet tar hensyn til alle delene i bh’en, inkludert eventuell skumvattering i komfortskulderbåndene og at ryggdelene inneholder elastanfibre, for å kunne beholde spensten i sin elastisitet. En bh lages meget sjelden i 100 % bomull. Vi prøver derimot som oftest å lage cupene i 100 % bomull, da det er ved selve bysten det blir varmest.

NÅR EGNER DEG SEG IKKE MED BOMULL?
Om sommeren kan det være riktig behagelig med en bomullsbh, men dersom du svetter mye, noe du kanskje gjør av forskjellige årsaker under enkelte perioder, da blir bomullen fuktig i og med at den absorberer fukt. Derfor finnes det funksjonsstoff av syntetfiber med fantastiske egenskaper som er utviklet nettopp for at plagget ikke skal føles som en badstue. I bland har ordet syntetfiber fått en negativ klang, men fakta er at mange syntetfibere har fantastiske funksjoner som mangler hos naturfibere. Det er stor forskjell mellom ulike syntetfibere. Hos Miss Mary bruker vi bare stoffer av høy kvalitet fra de beste leverandørene på markedet. Noen av disse fantastiske funksjonsstoffene og hvilke plagg i vårt sortiment som har disse stoffene vil du finne nedenfor.

SPACER STOFF
Liker du formen, tryggheten og støtten du får av vatterte cuper, men bruker det ikke, da det blir for varmt, vil en bh med Spacer-cuper være den perfekte løsningen.


CONFIDENT med Spacer-cuper er en av våre bestselgende t-skjorte-bh’er.

Spacer er et tredimensjonalt stoff på 2,5 mm med innvevde luftekanaler som lar luften sirkulere. Dette gjør at vatteringen blir mye lettere, luftigere og smidigere enn annen vattering. Spacer leder dessuten bort fukt fra kroppen uten at selve stoffet oppleves som fuktig! Du får ganske enkelt alle fordeler i ett – en formsikker, sval og støttende bh. CONFIDENT bøyle-bh med Spacer-cuper er en av våre best selgende t-skjorte-bh’er.

«Spacer har alle fordeler i ett – form, kjøling og støtte»

KEEP FRESH
Keep Fresh er et elastisk funksjonsstoff som føles veldig mykt og behagelig mot kroppen. Du må nesten kjenne på det, for virkelig å forstå hvorfor det har blitt så utrolig populært. Stoffet er ikke bare fuktavledende og lar huden puste, det er også smuss- og luktavvisende. For å bevare disse egenskaper har vi valgt ikke å vattere eller fôre cupene.


Vår bestselgende bøyle-bh er STAY FRESH som har cuper i Keep Fresh.

En av våre absolutte bestselgere i sortimentet vårt er t-skjorte-bh’en STAY FRESH med cuper i stoffet Keep Fresh. Foretrekker du derimot bh uten bøyler har vi også en virkelig behagelig komfort-bh KEEP FRESH som vi har døpt etter dette fantastiske stoffet.

«Du må nesten kjenne på det for virkelig å forstå hvorfor det har blitt så utrolig populært»


En pålitelig gammel favoritt er bh’en KEEP FRESH,som var den første bh’en vi produserte i dette stoffet.

WINCOOL
WinCool er et patentert, eksklusivt funksjonsstoff med innvevde mineraler i fibrene. Disse mineralene kjøler ned hudtemperaturen 1-2 °C! I og med at de blandes med stoffibrene og ikke er en etterbehandling, holder effekten seg over tid og er ingenting som forsvinner etter vask. Også WinCool er fuktavledende. Vår populære serie COOL SENSATION, som består av tunderbukser og trøye er fremstilt i dette unike stoffet. Utrolig behagelige å ha rett på kroppen og under øvrige klær.


COOL SENSATION kjøler ned hudtemperaturen med 1-2 °C.

 Miss Mary har mange forskjellige typer plagg, for å kunne tilsvare de høye forventningene og kravene som kvinner i dag har til undertøyet sitt. Dersom du er usikker på hvilken modell som passer nettopp deg, eller hvilken størrelse du skal ha, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, som mer enn gjerne guider deg gjennom vårt sortiment, for å kunne imøtekomme dine personlige behov. 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift