Hvilken bh-personlighet er du? | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Hvilken bh-personlighet er du?

Hvilken bh-personlighet er du?

Det er veldig individuelt hvilken bh en foretrekker. Velger du bh etter hvordan den ser ut, eller fordi den er behagelig? Kanskje utseende og komfort spiller mindre rolle og at du i stedet er ute etter mer praktiske egenskaper. Vi har listet opp de 5 vanligste bh-arketypene og valgt ut ett bh-tips til hver personlighet. Hvem av dem er du? 

KOMFORTELSKEREN

For komfortelskeren handler det mest om hvor behagelig bh’en er å ha på seg. Det skal være myke stoffer og ingenting som verken klemmer eller gnager. Den ultimata bh’en er ganske enkelt en som er så behagelig at hun ikke føler at hun har den på deg. Hun er ikke best på bh-terminologi, eller vet ikke helt hvilke egenskaper på en bh, som eksempelvis sidestøtter, egentlig betyr. Det som er avgjørende er selve følelsen hun får når hun tar på seg bh’en. Og dersom hun elsker den, vil denne bh’en bli hennes førstevalg. Hun har gjerne flere stykker av samme type. Har en vel funnet sin favoritt så har en. Komfortelskeren er lojal og pålitelig, nøyaktig som hun vil at hennes bh skal være.Vårt førstevalg til komfortelskeren: LOVELY LACE. Dette er virkelig en bh som hun kan stå inne for. Den har brede, vatterte skulderbånd, myk bomull og elastisk blonde. Den er bøylefri og innehar ganske enkelt den mest behagelige komforten hun noen gang har følt med en bh. Dessuten elsker hun at den finnes i mange forskjellige farger. Simpelthen én farge for hver dag i uken.

DEN SELVSIKRE
Den selvsikre vet at en velsittende bh definerer silhuetten og formen og gjør at klærne hun har på seg alltid sitter pent. Akkurat som betegnelsen, er hun ikke redd for å prøve nye ting i livet. Hun vet hva hun vil ha og er ikke redd for å ta tak i det. Videre vet hun også hvilken forskjell den riktige bh-modellen har for hennes holdning, komfort og utseende. Hun undervurderer aldri effekten av hva en god bh kan gjøre for humøret.  Vårt førstevalg til den selvsikre: JOY
JOY ser nett ut, men støtter og løfter også meget godt, samtidig som den sørger for en riktig flott passform og silhuett. Hun liker også at de lett vatterte cupene gjør at brystvortene aldri blir synlige gjennom klærne.  

FASJONIST
Fasjonisten ble glad i sin nye favoritt-bh allerede før hun tok den på seg for første gang. Det var ganske enkelt kjærlighet ved første øyeblikk. Lekker blonde, søtt mønster eller vakker farge. Hun bare elsker å føle seg velkledd og vakker. Undertøy er morsomt og hun har ikke noe imot at de er synlige. Fasjonisten elsker å ha det moro, hun nyter livet og elsker pene antrekk. Hun vet også at ikke noe antrekk er komplett uten at hun har en virkelig lekker bh under.Vårt førstevalg til fasjonisten: FANTASTIC FLAIR
OK, dette er egentlig ingen bh, men ingen unntak bekrefter regelen. Denne elastiske blondebody er bara så utrolig vakker og hun bare elsker at den er synlig å ha på under en elegant jakke. Det perfekte antrekket til en kveld på byen.

DEN LOGISKE  
For den logiske handler alt om smart funksjonalitet. En bh skal være det den er ment å være, nemlig holde bysten stødig på plass under hele dagen. Hun er bevisst på at en virkelig god bh samarbeider med henne og ikke mot henne. På grunn av denne innstillingen vil hun alltid foreta undersøkelser før hun kjøper en ny bh. Bhens stoff og egenskaper utgjør en virkelig forskjell. Ved å være ettertenksom og holde hodet kaldt, vil hun alltid foreta smarte valg i livet. Dette gjelder selvfølgelig også hennes valg av bh. Og hun vet selvfølgelig også nøyaktig hvilken bh-størrelse hun bruker.Vårt førstevalg til den logiske: STAY FRESH, fordi den er fullstappet av den typen smarte løsninger som hun bare elsker. Den har et funksjonelt, fuktabsorberende stoff, formpressede, sømløse cuper, ekstra bred rygg som støtter, vatterte skulderbånd og en design med smarte sidevinger som har en glatt silhuett.

KVALITETSESLSKEREN
Kvalitetselskeren setter pris på toppkvalitet som holder i sesonger og som ikke mister form, ikke nupper eller blir fort utslitt. Fra den dagen hun satte på seg en virkelig kvalitets-bh for første gang har hun hatt vanskelig for å være fornøyd med dårligere kvalitet. Hun vil at bh’en skal se ny ut selv når hun har hatt den i lang tid. Derfor har hun heller ikke noe imot at prislappen er litt høyere enn på rimeligere merker som finnes. Hun er en «finsmekker» i livet og vet at ekte kvalitet varer. Nøyaktig som bra undertøy skal være.Vårt førstevalg til kvalitetselskeren: DREAMSCAPE designet av den anerkjente Haute Couture-designeren Lars Wallin, som har skapt en romantisk og velsittende bh med flortynne lag-på-lag broderier og blonder av aller beste kvalitet. Perfekt til alle de ganger du ønsker å ta fram det beste i deg og har kvalitet som både føles og synes.

Hvilken personlighet er du og hvilken er din favoritt-bh? Fortell gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

 

Skriv ny kommentar