Hvorfor har noen behåer opphøyd nederkant foran? | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Hvorfor har noen behåer opphøyd nederkant foran?

Hvorfor har noen behåer opphøyd nederkant foran?

Det er ikke uvanlig at en bøyle-bh har opphøyd nederkant foran. Hva skyldes dette? Er det et estetisk valg eller har det en funksjon?

Ved at nederkanten går litt opp midt foran når en bh designes, kan føre til at den både blir mer bekvem og at den støtter bedre. Den opphøyde kanten gjøres for at behåen skal sitte nærmere kroppen, spesielt mellom cupene, enn den ellers ville gjort. Den hjelper til med å separere bysten og derved støtter bedre. Den spesielle konstruksjonen fører også til at trykket reduseres på øvre del av magen. Dette er spesielt perfekt når en sitter, eller bøyer seg forover og magen vil bukte ut mer naturlig enn om en står. Da reduseres også muligheten for at nederkanten på behåen blir brettet opp på en ubekvem måte. En del kvinner har større problem med dette enn andre, avhengig av hvordan brystkurven er utformet. Og for de som strever med at nederkanten bretter seg eller ruller opp, er denne konstruksjonen et utmerket valg. En bh med opphøyd front pleier også å bli opplevd som nettere og ikke så stor, noe som er enda en grunn til at mange kvinner velger nettopp denne fasongen.

«Det er flere årsaker til at en bh blir designet med denne fasongen»

Har du en følsom mage, irriterer deg over en bh som pleier å brette seg opp, eller opplever at behåen trykker mot øvre del av magen når du sitter, kan det være smart å teste en bh med opphøyd nederkant, neste gang du kjøper en bh. Det er alltid smart å satse på komfort når det gjelder undertøy. 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift