Informasjonskapsler | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

På Miss Marys nettsted brukes informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på besøkerens datamaskin og som kan brukes til å følge hva besøkeren gjør på nettstedet.

Det finnes to hovedtyper av informasjonskapsler: 1) en permanent informasjonskapsel ligger på besøkerens datamaskin en bestemt tid 2) en øktinformasjonskapsel lagres midlertidig i datamaskinens minne mens besøkeren er inne på en nettside Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.

Miss Mary bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet for besøkeren, f.eks. ved å tilpasse nettstedet etter besøkerens ønsker, valg og interesser, kunne hjelpe deg med å holde orden på hvilke varer du har lagt i handlevognen, kunne håndtere kjøpet, sikre at besøkeren har logget inn på nettstedet og derfor ikke trenger å logge inn på hver nye side vedkommende besøker, for å kunne tilpasse tjenestene våre slik at du får reklame som er relevant for deg, og for å kunne utføre forpliktelsene våre ved kjøp.

Permanente informasjonskapsler brukes blant annet for å lagre dine eventuelle personlige innstillinger hos Miss Mary, slik at du for eksempel ikke trenger å angi visse valg hver gang du besøker nettstedet, samt for å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Øktinformasjonskapsler brukes blant annet for å kunne registrere statistikk over hvordan nettstedet brukes.

Ved å godkjenne Miss Marys generelle betingelser og/eller denne integritetspolicyen og bruke Miss Marys nettsted, samtykker du til behandlingen av informasjonskapsler som beskrevet her. Hvis du ikke godkjenner at informasjonskapsler brukes, kan du deaktivere informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang Miss Marys nettsted prøver å legge en informasjonskapsel på datamaskinen. Via nettleseren kan du også slette informasjonskapsler du har lagret tidligere. Se nettleserens hjelpesider for å få vite mer. Dessuten kan du når som helst slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken.

Det er også mulig å regulere tilpasset annonsering i nettleseren. Les mer om dette på www.youronlinechoices.com