Keep Fresh – et stoff med uvurderlige egenskaper | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Keep Fresh – et stoff med uvurderlige egenskaper

Keep Fresh – et stoff med uvurderlige egenskaper

Det er tvilsomt om en bh kan blir mer bekvem og praktisk enn Miss Marys behåer laget i stoffet Keep Fresh. Men hva er det som gjør dette stoffet så unikt?

Stoffet Keep Fresh, som vi bruker i flere av våre behåer er et høyteknologisk funksjonsstoff som holder kroppen langvarig frisk. Funksjonsstoff som kanskje mest assosieres med sportsklær eller ytterplagg.  Men de er også optimale å bruke til undertøy, som eksempelvis bh. En del kvinner opplever at det kan bli varmt med bh, spesielt om de er aktive og beveger seg mye, har svettetokter eller er i overgangsalderen. Dette gjør Keep Fresh til et utmerket alternativ. Keep Fresh føles ikke bare behagelig, det har mange praktiske funksjoner som eksempelvis:

  • Du kan svette uten at stoffet blir eller føles fuktig, i stedet beholder du en tørr og sval følelse hele dagen!

  • Stoffet er testet for bakterier og stoffets egenskaper hindrer 100 % at bakteriene formerer seg.

  • ​Kroppslukter og andre lukter setter seg ikke fast i stoffet selv om en blir varm og svett.

  • Det er resistent mot flekker.  

  • Effekten forsvinner ikke når du vasker stoffet men er permanent.

  • Det lar huden puste.

Noen av de behåene som har i vårt Keep Fresh-stoff ser du nedenfor.

 


KEEP FRESH BH UTEN BØYLER
Bøylefri T-skjorte-bh uten vattering med våre populære komfortskulderbånd. Behåen har også vinger under armene, som glatter ut og den beskytter også klærne dine. Vi har også kledd inn båndet under bysten. Perfekt til den som er ekstra følsom og ikke vil føle strikken rett mot huden. Mer info.COOLING BH MED BØYLER
T-skjorte-bh uten vattering, som har et glatt, usynlig utseende under klærne. Dekorative skulderbånd og blondedetaljer mellom brystene og i ryggen, løfter designen. Løfter godt og bysten får en fin rund form. Mer info


COOLING BH UTEN BØYLER
T-skjorte-bh son har et glatt, usynlig utseende under klærne. Løfter mykt og bysten får en fin, rund form. Mer info

Takket være stoffets unike egenskaper har vi derfor valgt å ikke fôre eller vattere våre Keep Fresh produkter. På den måten kan du nyte den herlige følelsen av Keep Fresh og dets effekter rett mot huden, i og med at stoffe ikke bare er praktisk, det er også utrolig behagelig mot huden.

Er du usikker på hvilken bh som passer nettopp deg og dine behov, eller hvilken størrelse du må ha, kontakt vår kundeservice. De er eksperter på å hjelpe kvinner over telefon, via e-post eller chatt, for å finne den perfekte behåen.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift