Konkurranse! Hvem er din ukjente hverdagsheltinne? | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Konkurranse! Hvem er din ukjente hverdagsheltinne?

Konkurranse! Hvem er din ukjente hverdagsheltinne?

Det er så mange fantastiske kvinner i hverdagen vår, som sprer glede og vennlighet rundt seg, som kjemper seg gjennom vanskeligheter og likevel aldri gir opp, som, som inspirerer oss til alltid å gjøre vårt beste. Nå er det på tide å feire disse ukjente hverdagsheltinner og deres ukjente historier. Og vi vil hjelpe deg med det.

Nominere din hverdagsheltinne – det kan være din mamma, datter, venninne, søster, partner – hvilken kvinne som helst, som du mener fortjener litt ekstra oppvartning. En som du ønsker å takke og si at du faktisk ser og setter pris på henne for alt hun gjør.

Hver uke i resten av 2021, kommer vi til å velge ut en av disse nominerte hverdagsheltinner og gi henne en kvalitets-bh, som hun kan velge fritt fra vårt sortiment.

PS! I og med at vi kommer til å offentliggjøre navnet på vinneren sammen med motiveringen, må du på forhånd fortelle henne at du kommer til å nominere henne, slik at hun synes det er ok å få fornavnet sitt og motiveringen offentliggjort. Når vi oppdager en hverdagsheltinne med en historie som rører oss litt ekstra, kan vi eventuelt også intervjue henne og skrive en bloggartikkel om henne. 

Delta i konkurransen og tagg din hverdagsheltinne på en av følgende lenker:

Facebook
Instagram

Lykke til!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift