5 tips som gjør at skulderbåndene holder seg oppe

18 Oct 2019 7:01 am
Annica Svensson

Et av de vanligste bh-relaterte problemene mange har er at skulderbåndene truer med å gli ned. I dag vil vi derfor gi deg tips om hva du kan gjøre, for at de skal holde seg der de skal være.

1. REGULER LENGDEN HVER MORGEN
Skulderbånd som glir ned kan være et virkelig irritasjonsmoment. Som oftest skyldes det at de ikke er forkortet nok. Det er nødvendig å justere dem hver morgen når du setter på deg behåen. Nesten alle bh-modeller har justerbare skulderbånd, men lengden på selve justeringslengden kan i blant bli slitt ut etter lang tids bruk. Regulerer du skulderbåndene dine om morgenen og merker at de blir lengre i løpet av dagen, kan det være tegn på at din nåværende behå har gjort sitt og det er på tide å investere I en ny.


2. JUSTERING FORAN
Dersom du behøver å justere skulderbåndene i løpet av dagen, kan skulderbånd som justeres foran være løsningen. Disse modellene har justeringslengden foran i stedet for på skuldrene. Dette er kjempebra, om du ellers har vanskelig for å nå eller fora et vrimoment, eller om du ganske enkelt ønsker å unngå å ta av deg behåen i løpet av dagen, når du allerede er påkledd. Se våre behåer med justering av skulderbåndene foran.

Den lekre bøyle-behåen Rose har skulderbånd som smidig justeres foran.


3. UNNGÅ BH-FORLENGERE
En annen anledning til at skulderbåndene glir ned, kan være at avstanden mellom dem er for bredt for kroppen din. Dersom du bruker en bh-forlengere i rygghektingen, blir avstanden mellom skulderbåndene enda bredere, da ryggen på behåen forlenges. Unngå derfor helst en bh-forlenger, om du pleier å ha problemer med at skulderbåndene ikke sitter oppe. Sats heller på en bh som er en størrelse større i omkrets.


4. BH MED NO-SLIP- FUNKSJON
Avstanden varierer mellom ulike bh-modeller. Ofte sitter skulderbåndene langt fra hverandre, spesielt på Balconette-behåer. De modellene vi i stedet anbefaler, er behåer med no-slip-skulderbånd. På denne typen behåer er skulderbåndene plassert ekstra tett i ryggen, noe som gjør at de pleier å holde seg oppe.

Vår smarte Amsterdam bøyle-bh med no-slip skulderbånd er en av bestselgerne i alle kategorier.


5. FLERFUNKSJONELLE SKULDERBÅND
Om du har veldig smale skuldre og opplever at også no-slip-skulderbånd glir ned, kan du prøve å bruke en bh med fleksible, flerfunksjonelle skulderbånd. Her finnes det flere typer på markedet. På enkelte er det mulig å ta av båndene i ryggen og koble de om til et kryss. Andre kan hektes sammen i ryggen ved hjelp av en liten øgle og krok, som sitter på skulderbåndet. Se våre flerfunksjonelle behåer her.

Bøyle-behåen Confident har smarte skulderbånd som kan hektes sammen i ryggen ved hjelp av en liten krok, som også kan flyttes opp og ned langs skulderbåndet.


Dersom du er i tvil om hvilken bh eller størrelse som passer deg, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Vi er på plass for å hjelpe deg med å finne rett, i det som i blant kan føles som en bh-jungel. Ingen spørsmål eller funderinger er for store eller for små.