Personopplysninger

Personopplysninger
Miss Mary verner om din personlige integritet og vi gjør alltid vårt beste for å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Miss Mary har som mål alltid å følge de lover og regler som gjelder for vern av personopplysninger. Denne policyen hjelper deg bl.a. med å forstå hvilke opplysninger Miss Mary samler inn og hvordan de brukes. Ved å godkjenne policyen i forbindelse med kjøp eller når du oppgir opplysninger, godtar du at vi behandler personopplysningene dine som beskrevet under.
Ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine er Miss Mary of Sweden OÜ, Mahtra 30C, Tallinn City, Harju 13811, Estland.


Hvilke personopplysninger behandler vi?
Vi kommer til å behandle personopplysningene som du oppgir eller har oppgitt til oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Personopplysningene som Miss Mary behandler er ditt navn, personnummer, postadresse, telefonnummer, elektroniske adresser, leverings-, betalings- og innkjøpsopplysninger, profilering basert på adresse, samt opplysninger basert på bruken av digitale tjenester.


Hvordan bruker vi personopplysningene?
Opplysningene kan brukes til identifisering, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikkformål. Opplysningene kan også brukes til postforsendelser, sms og e-post samt til markedsføring og informasjon via telefon, hvis du ikke har frabedt deg dette. Opplysningene kan ligge til grunn for at Miss Mary, og i aktuelle tilfeller våre samarbeidspartnere, skal kunne tilpasse innhold, annonser og tilbud. Du kan når som helst kontakte oss for å avbryte markedsføring mot deg som kunde.
Opplysningene kan videre bli brukt til å analysere kjøpevaner for å forsyne deg med relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre nettstedet, betalingsløsninger og betalingsprosesser. Behandling som har til hensikt å forbedre betalingsløsninger og -prosesser kan omfatte behandling der personopplysninger, bl.a. ditt personnummer, overføres til andre selskaper i Miss Marys konsern og tredjepartsleverandører, for å bli brukt som analysegrunnlag. Personopplysninger kan da også bli samkjørt med opplysninger fra andre registre, f.eks. kredittopplysningsregistre.
Personnummeret ditt vil også bli behandlet i forbindelse med kjøp, på oppdrag av (eller på grunn av krav fra) betalings- og kredittselskaper som trenger opplysningene for kredittopplysningsformål.
Bruken av opplysningene kan innebære samkjøring med andre registre, både i og utenfor EU, og at personopplysningene dine overføres til, og behandles av, andre selskaper i Miss Marys konsern, med formålet som er beskrevet over og i samsvar med gjeldende lover og regler. Opplysningene kan også bli samkjørt eller deles med myndigheter eller våre samarbeidspartnere for f.eks. trykk og distribusjon, samt betalingsformidlere og kredittselskaper for betaling eller kredittopplysning. Miss Mary iakttar alltid største forsiktighet ved slike tilfeller.
Personopplysninger kan leveres ut til Miss Marys samarbeidspartnere. Personopplysninger leveres ut til myndigheter kun når det kreves i henhold til loven eller myndighetsavgjørelse. Ved å godkjenne policyen på nettstedet i forbindelse med kjøp eller når du oppgir opplysninger, samtykker du til at personopplysningene overføres til land utenfor EØS.


Hvordan beskytter vi personopplysningene?
For at vi skal kunne oppbevare personopplysningene vi behandler sikkert, har vi vedtatt flere sikkerhetstiltak: Vi har implementert sikkerhetsrutiner og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysninger og sertifiseringsteknikk for nettlesere. Videre har vi nødvendige brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. Tilgangen til de områdene der personopplysninger lagres, er begrenset og medarbeidere må legitimere seg for å få tilgang.


Hvor lenge lagrer vi personopplysningene?
Personopplysningene lagres så lenge du har et aktivt brukerforhold til og en viss tid etter, eller i samsvar med samtykket. Samtykket gjelder til brukeren selv sier det opp og opphører ikke hvis tjenesten ikke brukes. Samtykket er heller ikke avhengig av eventuelle kjøp av produkter.
Opplysningene dine lagres uansett aldri lengre enn det som er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning.


Tilgang til, oppdatering og korrigering av personopplysningene
I henhold til personopplysningslovgivning har du en gang i kalenderåret rett til gratis å få vite hvilke personopplysninger som behandles om deg, uansett hvordan de ble samlet inn. Hvis du vil ha slik informasjon, må du sende oss en skriftlig forespørsel. Forespørselen skal i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning, signeres og sendes inn per post til adressen som er angitt under overskriften Kontakt.
Miss Mary vil forsikre seg om at personopplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du har oppgitt til Miss Mary forandrer seg, f.eks. hvis du får ny e-postadresse, nytt navn eller nye betalingsopplysninger, eller hvis du vil si opp brukerkontoen, ber vi deg informere Miss Mary om de korrekte opplysningene ved å sende oss en e-postmelding. Du har rett til når som helst å kreve at personopplysningene rettes, blokkeres eller slettes.
Personopplysningene dine behandles ikke for formål knyttet til direkte markedsføring hvis du motsier deg slik behandling. Du har rett til når som helst å tilbakekalle din godkjenning av behandling av personopplysning. En slik tilbakekallelse kan begrenses til kun å gjelde deler av behandlingen, for eksempel den som gjelder direkte markedsføring.


Lenker
Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne integritetspolicyen gjelder kun for dette nettstedet. Når du lenkes til et annet nettsted, bør du lese personopplysningspolicyen som gjelder for den siden. Legg merke til at Miss Mary ikke tar ansvar for hvordan andre nettsteder behandler personopplysningene dine.


Endringer i integritetspolicy
Miss Mary forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer i denne integritetspolicyen, hvis endringene er nødvendige for å rette opp feil eller for å oppfylle nye bestemmelser eller tekniske krav. Alle endringer i denne integritetspolicyen vil bli offentliggjort på nettstedet.


Informasjonskapsler
På Miss Marys nettsted brukes informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på besøkerens datamaskin og som kan brukes til å følge hva besøkeren gjør på nettstedet.
Det finnes to hovedtyper av informasjonskapsler: 1) en permanent informasjonskapsel ligger på besøkerens datamaskin en bestemt tid 2) en øktinformasjonskapsel lagres midlertidig i datamaskinens minne mens besøkeren er inne på en nettside Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.
Miss Mary bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet for besøkeren, f.eks. ved å tilpasse nettstedet etter besøkerens ønsker, valg og interesser, kunne hjelpe deg med å holde orden på hvilke varer du har lagt i handlevognen, kunne håndtere kjøpet, sikre at besøkeren har logget inn på nettstedet og derfor ikke trenger å logge inn på hver nye side vedkommende besøker, for å kunne tilpasse tjenestene våre slik at du får reklame som er relevant for deg, og for å kunne utføre forpliktelsene våre ved kjøp.
Permanente informasjonskapsler brukes blant annet for å lagre dine eventuelle personlige innstillinger hos Miss Mary, slik at du for eksempel ikke trenger å angi visse valg hver gang du besøker nettstedet, samt for å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Øktinformasjonskapsler brukes blant annet for å kunne registrere statistikk over hvordan nettstedet brukes.
Ved å godkjenne Miss Marys generelle betingelser og/eller denne integritetspolicyen og bruke Miss Marys nettsted, samtykker du til behandlingen av informasjonskapsler som beskrevet her. Hvis du ikke godkjenner at informasjonskapsler brukes, kan du deaktivere informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang Miss Marys nettsted prøver å legge en informasjonskapsel på datamaskinen. Via nettleseren kan du også slette informasjonskapsler du har lagret tidligere. Se nettleserens hjelpesider for å få vite mer. Dessuten kan du når som helst slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken.
Det er også mulig å regulere tilpasset annonsering i nettleseren. Les mer om dette på www.youronlinechoices.com


Kontakt
Ta kontakt med Miss Marys kundeservice først og fremst på e-post: kontakt@missmary.no. Du kan også kontakte kundeservice på telefonnummer 69 21 19 90 , virkedager mellom kl. 08.00 og 17.00
Miss Marys personopplysningsombud kan nås via brev til:
Personoppgiftsombudet
Miss Mary of Sweden OÜ,
Mahtra 30C
Tallinn City
Harju 13811
Estland


Lov
Disse betingelsene reguleres av og tolkes i henhold til lovgivningen i Estland og er ikke underlagt United Nations Convention of Contracts for the International Sale of Goods. Vi avtaler at vi underordner oss den ikke-eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i Estland. Dette innebærer at du kan bringe inn et krav for å håndheve dine rettigheter som forbruker i forbindelse med disse salgsvilkårene i Norge, USA, Estland eller i det EU-landet du bor i.