Velkommen til en helt ny BH-verden | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

Velkommen til en helt ny BH-verden

Velkommen til en helt ny BH-verden

I dag åpner vi dørene til vår nye blogg, der vi vil ta deg med på en spennende reise inn i undertøyets fascinerende verden. Vi deler insidertips og triks, som gjør at du vil se på bh på en helt ny måte.

Behå er det plagget du har på deg nærmest hjertet hver dag. Den både løfter, støtter og gir komfort. Den finnes også i hundrevis av varianter og størrelser. Derfor er det ikke så merkelig at det noen ganger kan oppleves like forvirrende som en ren jungel. Resultatet er at de fleste kvinner i dag går rundt i ubekvemme behåer som sitter dårlig.Dette ønsker vi å endre på.  

Derfor åpner vi nå dørene til vår verdens innerste hjerte for første gang – for å formidle all den kunnskap og erfaring vi har samlet oss gjennom 60 år med egen bh-produksjon. Møt menneskene bak ditt Miss Mary produkt. Vi vil vi dele våre innerste hemmeligheter med deg, om kunsten å skape en bh og om kunsten å finne en bh som oppfyller akkurat dine, unike behov. Få råd og tips om hvordan du slipper å få skulderbånd som glir ned, eller ved bare å se på sømmene på cupene straks vil vite hvilken form bysten får i den - og det uten en gang å måtte prøve behåen! 

”Du vil aldri mer oppleve 
at det er vanskelig med bh.”

Hold også utkikk etter konkurranser, der du kan vinne fine premier. Hva vil du helst at vi skal skrive om i bloggen? Er det noe du alltid har lurt på angående bh? Skriv da gjerne ned spørsmål i kommentarfeltet nedenfor. 

PS! Meld deg gjerne på til å motta våre nyhetsbrev. Da vil du også få oppdateringer om de beste bloggartiklene.Skriv ny kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift