Visionary | Miss Mary of Sweden
Hopp til hovedinnhold
Din handlekurv er tom
Refunded Returns

LARS WALLIN + MISS MARY

Et unikt designsamarbeid


Visionary by Miss Mary er vår nye serie med mer eksklusivt undertøy - perfekt til alle de anledninger en vil føle seg ekstra fin. I forkant av den første kolleksjonen inviterte vi den svenske moteskaperen og haute couture-mesteren Lars Wallin til et eksklusivt designsamarbeid.

«Da Miss Mary kontaktet meg tenkte jeg at dette blir et fantastisk samarbeid med min design og deres passform. De har den perfekte passformen og vet hvem kundene deres er, så dette kjentes veldig trygt og samtidig nytt og spennende. Dette er virkelig Miss Mary med en touch av min verden» sier Lars Wallin.

At det ble akkurat Lars Wallin som ble spurt var ingen tilfeldighet. For oss var han et selvklart valg allerede fra begynnelsen av. Med Visionary ville vi lage en kolleksjon som åndet av luksus og glamour. Og det finnes kanskje ingen som personifiserer dette bedre enn nettopp Lars Wallin. I løpet av en karriere som snart strekker seg over 30 år har han skapt fantastiske kreasjoner, som har fremhevet det vakreste hos damene. Vi har sett hans haute couture-kreasjoner bli båret av både artister og kongeligheter, på større festlige anledninger og på den røde løperen, i TV sammenheng og på de store scenene.

Lars Wallin innehar et formspråk som føles unikt og har et fantastisk øye for detaljer. Det er en tydelig «Wallinsk» følelse i alt han designer, enten det handler om haute couture, brudekjoler, smykker, sko eller ferdige kolleksjoner. Selv beskriver Lars sin stil som kvinnelig, tidløs og med en attityde.

«En føler kroppen i klærne mine. Jeg jobber med linjene og skjæringen rundt kroppen. Jeg forsøker å løfte frem og hylle kvinnen i min design, men aldri slik at hun blir et objekt. Jeg liker å leke med stoffblandinger og jobber gjerne med lag-på-lag, for å få frem denne 3D-effekten. Til og med det som ikke syns blir en del av designen.»

Resultatet av Lars Wallin + Miss Mary samarbeidet er blitt en kolleksjon med florlette cupdraperinger i lag-på-lag, praktfulle filetbroderier og fineste guipure-blonder. Dette er undertøy som tør å stikke seg ut og ta plass, men som samtidig føles bekvemme å ha på, da de ikke bare er utsøkt vakre å se på, men at de sitter perfekt også. Kvalitet og stil en kan ha på seg sesong etter sesong. Tidløs eleganse for en luksuriøs hverdag helt enkelt.