Om Miss Mary

test

Undertøy i verdensklasse

Som kvinne har vi vel alle opplevd hvordan en dårlig bh kan ruinere hele dagen for oss! Men det trenger ikke være slik. Her hos Miss Mary tar vi komfort på alvor. Det har vi gjort i mer enn 60 år. Vi har en evigvarende pasjon for bh-er av høy kvalitet, som kombinerer perfekt passform med tidløs design og optimal komfort. Kundene våre kaller det «Livet før og etter Miss Mary». Vi kaller det Ganske enkelt undertøy i verdensklasse. Velkommen til å oppdage vår verden!

En tenkemåte

Hvorfor vi gjør som vi gjør


Hva betyr «verdensklasse»? Vi tror at det betyr bh-er i tidløs, svensk design, laget med en ekte fornemmelse av godt håndverk og som har en perfekt passform. Det legges stor vekt på detaljer og bruk av stoffer av høyeste kvalitet. Dette er bh-er, som er så behagelige at du aldri ønsker å ta dem av. Men de er også noe mer.


“Verdensklasse” er et konsept, som ligger dypt forankret i vår bedrifts kultur. Det innbefatter alt fra design og kvalitet til produksjon og innovasjon, men også måten vi påvirker hverandre som kollegaer, som forretningspartnere og med deg som kunde. Vi er en liten bedrift, som alltid setter kunden først i alt vi gjør. Vi tror på en riktig god kommunikasjon og langsiktige relasjoner. Vi vil alltid opptre respektfullt overfor hver enkelt. Våre kunder betyr alt for oss. Uten fornøyde kunder ville vi ikke overlevd. For oss er «verdensklasse» en filosofi og en tenkemåte. Det er også en konstant påminnelse om kontinuerlig å forbedre oss innen alle områder.

Kvaliteten på passformen

Du føler forskjell hele tiden


Undervurder aldri følelsen av hvordan en god bh virker på deg, både når det gjelder fysisk og psykisk komfort. Hos Miss Mary, arbeider vi for å skape den perfekte passform og følelse, ved hjelp av en detaljert og nøyaktig utviklingsprosess, som vi tror er sjelden i dag. Her beskriver vi hvordan:


Hver enkelt bh består av omtrent 35 forskjellige deler helt opp til en 115 J cup og kan inneholde 70 størrelser. I vårt bh-atelier i Borås, sørvest i Sverige, tegner og beregner våre designere hver enkelt bh-del for hånd. Det kan bli inntil 2400 stykker for hver bh som blir designet! Etter å ha sydd prøver i vårt atelier, inviterer vi kvinner i alle forskjellige former og størrelser til å prøve dem personlig. Etter tilpasninger og justeringer, får vi den perfekte passformen. Men det alene er heller ikke nok. Før bh-en blir godkjent for produksjon, har dusinvis av kvinner brukt plagget over en lengre periode, for å kunne garantere at de virkelig er opp til vår høye kvalitet og tåler naturlig slitasje. Hvis det er noe som ikke stemmer, vil de ikke bli satt i produksjon. Ganske enkelt slik er det. Vi inngår aldri et kompromiss. Og vi vil aldri ønske at det var det heller.

Ikke bare en bh

Behagelig hver eneste dag


«Livet før og etter Miss Mary» er hvordan mange av våre fornøyde kunder har beskrevet følelsen av å finne en ny favoritt-bh. Den er så behagelig at de aldri ønsker å bruke noen andre. Og ingenting gleder oss mer enn å høre det. Men hva ligger bak vårt engasjement for komfort?


Vi tror fast på at det å ha på en bh aldri skal være en dårlig opplevelse. Vi har engasjert oss i å lage bh-er, der bekvemmelighet er en av våre hovedprioriteringer. Når vi designer bh-er, tar vi hensyn til byster i alle former og størrelser. Vi er alle født forskjellige og ønsker å se bra ut. Men noen ganger ønsker vi et ekstra løft og støtte i livet. Det er her vi kommer inn, fordi vi virkelig ønsker at våre produkter skal være en løsning både for kropp og sjel, samt at du skal ha et godt forhold til oss i lang tid fremover. Hos Miss Mary har vi ingen kleskodeks, alle kan kle seg i hva de vil. Vi forlanger slett ikke at staben vår skal bruke eller støtte Miss Mary, men vi er utrolig beæret over at vi er førstevalget. Og vi vil bli like beæret over å være ditt!


I tillegg til å lage bekvemme bh-er til arbeid og hver dags bruk, har vi laget bh-er som er så bekvemme at du kan sove i dem! Det har aldre vært enklere å like en bh så godt. Eller for all del å ha den på!


Da vi selger via online-butikker og tradisjonell e-post-bestillinger, forsøker vi å gjengi våre fotografier og beskrivelser så bra som mulig. Pålitelighet er kjernen i vår business og vi jobber hardt for å betjene deg. Vi stoler også på at du vil kontakte oss, dersom du ikke er fornøyd med kjøpet. Hos Miss Mary har du alltid 100 dagers åpent kjøp, slik at du alltid kan returnere et produkt du ikke er fullstendig fornøyd med.

Fra da til nå

Hvordan alt begynte


I omtrent 60 år har vi hos Miss Mary of Sweden spesialisert oss på å produsere dameundertøy, men helt i starten handlet det om andre typer klær.


I den ærverdige tekstilbyen Borås, sørvest i Sverige, bestemte ekteparet Rydström seg, symaskinteknikeren Ingmar og sydamen Marwel, for å starte en klesbedrift med egen produksjon i samme by. Året var 1957 og bedriften ble døpt Marys Mode. Hun designede og tegnet mønster til klær, som ble sydd i bedriftens egne, lokale atelier og som deretter ble solgt via Marys Modes postordrekatalog. Fem år senere så den første undertøykolleksjonen dagens lys. Det ble meget vellykket allerede fra starten av. I dag er vi et rendyrket varemerke for undertøy og badedrakter. Og vi har fortsatt vår egen produktutvikling og produksjon.
Vi selger våre produkter online via egen nettbutikk eller via forhandlere på fire kontinenter, med Europa som vårt største marked. Vi var tidlig ute med å eksportere produktene våre og i denne forbindelse ble Marys Mode døpt om til det mer internasjonalt gangbare navnet Miss Mary of Sweden.


Mye er forandret gjennom årene, men kjærligheten til gedigent håndverk består og ønsket om å kunne gi kvinner så behagelige produkter at de ikke føler at de har dem på.