Betaling og leveringer

Betaling

Når du handler hos Miss Mary, kan du velge mellom følgende betalingsalternativer:


Klarna Checkout
Når du skal fullføre en bestilling i Nettbutikken, blir du bedt om å oppgi dine personopplysninger. Du bekrefter at opplysningene er korrekte og fullstendige. Du er selv ansvarlig for feilaktige opplysninger.


Betaling med kort – Du kan velge å betale bestillingen din med kort. Du kan bruke VISA eller Mastercard/Eurocard i Nettbutikken ved betaling med kort. Kjøp ved bruk av kort er gratis. Ved bestilling reserveres kjøpesummen på kontoen din. Pengene trekkes fra konto når varene blir sendt. Alle kortbetalinger behandles av Miss Mary's samarbeidspartner, som kontrollerer om kortet er godkjent for kjøp. Alle kort- og personopplysninger er krypterte, slik at ingen kan se dem. Kvittering på bestillingen din sendes sammen med varene. For hver bestilling vil det tilkomme en fraktavgift, som angitt i Nettbutikken.


Betaling med faktura – Miss Mary tilbyr kundene å betale med faktura fra samarbeidspartnern vår, Klarna. Ingen faktureringsavgift tillkommer.


Ved valg av faktura som betalingsmåte, har du mulighet til å betale etter at du har mottatt varene dine. Fakturaen skal betales innen 14 dager fra fakturadato. Dersom betalingen uteblir, tilkommer det et påminnelsesgebyr på 50 kroner og forsinkelsesrente i henhold til forsinkelsesrenteloven. Du vil bli kredittvurdert under kjøpet, som i noen tilfeller innebærer en kredittsjekk. I så fall mottar du en kopi av kredittsjekken i posten. Personopplysningene behandles i samsvar med gjeldende lover og disse Kjøpsvilkårene (se under).


Klarna gjennomfører en standard kredittsjekk ved betaling med faktura. Dersom kredittsøknaden din ikke godkjennes av Klarna kan du ikke handle på kreditt hos Miss Mary, og Miss Mary vil be deg om å bruke en annen betalingsmåte. Klarna benytter personopplysninger til å utføre kundeanalyser, identifikasjon, kredittkontroll og markedsføring. Bruk personnummeret ditt som kundenummer dersom du tar kontakt med Klarna.


PayPal
Du kan betale med PayPal, velg alternativet i kassen og følg deretter instruksjonene. Du må ha en PayPal-konto for å kunne gjennomføre betalingen via PayPal.


Apple pay
Du kan betale med Apple Pay. Velg alternativet i kassen og følg deretter anvisningene. For å kunne gjennomføre betalingen må du ha en konto hos Apple Pay. Ingen ekstra avgift tillegges.


Google pay
Du kan betale med Google Pay. Velg alternativet i kassen og følg deretter anvisningene. For å kunne gjennomføre betalinge må du ha en konto hos Google Pay. Ingen ekstra avgift tillegges.


Tilbakebetaling
Tilbakebetaling skjer normalt i løpet av 14 arbeidsdager fra vi har mottatt og godkjent en retur. Vi kan kun betale tilbake via samme betalingsmåte og til samme konto som ble benyttet når kjøpet ble gjennomført.

Leveringer

Miss Mary tilbyr følgende leveringsalternativer:


Levering per post – du betaler kun 49,90 kr for å få bestillingen hjemsendt per post. Levering skjer ca 7-10 dager fra vi har bekreftet bestillingen. Hvis pakkens størrelse tillater det, legges den i postkassen. Hvis pakken ikke kan legges i postkassen, får du en hentelapp med informasjon om at du kan hente pakken på et utleveringssted. Levering skjer fra Miss Mary of Sweden AB via vårt lager i Bremen, Tyskland.


Pakker som ikke hentes ut– for alle pakker som ikke løses ut på utleveringsstedet, belastes kunden med en avgift på 150 kr. Avgiften tilsvarer de faktiske kostnadene for frakt, ekspedisjonsavgift og håndtering.


Tollfrie soner – Vi kan dessverre ikke levere varer til Svalbard, Jan Mayen og Bjørnøya. Takk for forståelsen.