10 bh´er, 10 stiler – hvilken er din favoritt?

25 Mar 2022 8:02 AM
Annica Svensson

Noen ganger får du lyst til å pynte deg, noen ganger vil du bare ligge på sofaen og kose deg. Enten du bruker den flotteste kjolen din eller de deiligste joggebuksene, så finnes det en bh for alle. Her er 10 bh-typer – hvilken passer best til stilen din?

Den sporty stilen
Enten vi mosjonerer eller ikke, er det mange av oss som liker det sporty utseendet på klærne og undertøyet vårt. Bh´en kan gjerne ha noen detaljer i netting og komfortable brede skulderbånd – klassiske kjennetegn for en sporty stil. Bonusen er om den også har et funksjonelt stoff, som gjør at bh ´en puster og ikke blir fuktig, selv om du er varm. Bh´en vår EXHALE er en perfekt kombinasjon, den er like god på joggeturen som når du slapper av i sofaen.

Den glatte stilen
En formpresset bh mangler de sømmene som finnes på cupene. Cupene er laget i ett eneste stykke, noe som gjør att de får et glatt utseende, som er diskret og blir praktisk innenfor klærne. Det er ikke alltid lett å finne uvatterte og bøylefrie formpressede bh´er som støtter godt, men SMOOTHLY er det heteste tipset vi har.

Den stilige stilen
En bh trenger ikke alltid å være formpresset for å være stilig. Mange liker ensfargede bh´er uten en masse blonder og broderier. Rett og slett gode basis bh´er . HAPPY DAYS, som kommer med og uten bøyler, har et typisk skandinavisk design uten kruseduller, samtidig med fin form og god støtte .

Den romantiske stilen
Noen syns at en ensfarget formpresset bh kan føles hverdagslig og kjedelig. Designmessig skjer det ikke så mye. Nei, gå for litt blonder, broderi, mønstrede stoffer og farger! Vårt tips er den nydelige blonde-bh´en ROSE med romantiske blomsterbroderier på overcupene. Den løfter fantastisk godt og har smarte skulderbånd, som kan justeres foran.

Bomullsstilen
Blant alle undertøystoffene er bomull den største klassikeren av alle. Fordelene med bomull er mange – den er slitesterk, behagelig, lettstelt, sval og tidløs. Som bomullsspesialister holder vi selvfølgelig en ekstra knapp på dette allsidige stoffet. Søte BRODERIE ANGLAISE uten bøyler, eller COTTON COMFORT med bøyler er bomullsfavorittene våre akkurat nå.

Den luksuriøse stilen
Hverdagslige bh´er i all ære, men noen ganger vil vi bare føle luksusen av det lille ekstra. Med en mer luksuriøs bh føler du deg mer pyntet fra innsiden og ut. Skal du gå på en fest eller et bryllup og pynte deg, ikke glem å begynne med undertøyet. Vi lover at du vil merke forskjell! FLORAL SUN er bestselgern blant fest-bh´ene våre. En herlig modell i lag-på-lag med drapert tyll og broderier, litt dypere utringning enn vanlig, men som likevel støtter og løfter veldig godt.

Den avslappede stilen
Noen dager pynter du deg, andre dager tilbringer du på sofaen foran Netflix. Da er det deilig å ha på seg en ekte komfort-bh. En bh som er så behagelig at du ikke kjenner den. Ja, den kanskje til og med får lov til å følge med til sengs, fordi den er like behagelig å sove i. COTTON FRESH er akkurat av den typen bh og det beste tipset vi har for en avslappet stil.

Den nette stilen
Noen kvinner foretrekker en bh i en litt nettere stil, med for eksempel litt smalere skulderbånd, gjennomsiktige blonder, ikke så høyt skårne cuper og andre ting som gjør at bh´en ikke ser så «bastant» ut. En nettere bh trenger ikke å støtte dårligere, i hvert fall ikke hos oss i Miss Mary, spesielt ikke hvis den for eksempel har bøyler, eller er laget av et mer solid stoff, som FLAMES helkledd med blonder, både foran og bak. Så har den også smarte sklisikre skulderbånd og en ekstra vakker rygg. Fin hele veien rundt.

Den dekkende stilen
En bh som dekker mer, med hele cuper og høy skjæring, samt en bred rygg, som fanger opp hele bysten for en mer komfortabel passform som støtter. Har du litt større byste kan det være deilig å føle at du blir omfavnet av bh´en på en trygg måte. Blant tilbudet vårt, finnes det nok ikke en bh som dekker mer enn den flotte, sporty COTTON SIMPLEX. En ekstra bred rygg, ekstra bredt bånd under bysten, ekstra brede skulderbånd og ekstra høy utringning. Ja, den har rett og slett ekstra av alt. Ekstra deilig også.

Den praktiske stilen
For noen kvinner er den praktiske funksjonen det viktigste ved valget av bh´en, stilen kommer i andre rekke. Men vi synes at en praktisk bh kan være fullstappet av smarte funksjoner, samtidig som den har stil. STAY FRESH er en stilig, moderne og funksjonell bh i et funksjonelt stoff som puster og føles sval. Smarte sidevinger beskytter klærne og gjør bh´en enda mer komfortabel, spesielt hvis du har litt ekstra pløser, eller løs hud ved armhulene.
Hvilken er favoritten din? Hvis du har problemer med å vite hvilken modell som passer best for dine behov, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Våre hyggelige kunderådgivere vil hjelpe deg til å finne den rette.

You may also like