Lag en bh-garderobe i 5 enkle trinn

7 Jun 2019 9:32 AM
Annica Svensson

Så lettvint er det å bygge opp en basisgarderobe med behåer


Hvor mange behåer trenger en egentlig? Akkurat som for en basisgarderobe er det lurt å legge litt ekstra omtanke også på det som finnes i undertøyskuffen. Du kommer ganske langt med noen ganske få bh-typer, når du skal lage og planlegge din bh-garderobe. Her er fem forskjellige typer behåer vi mener bør finnes i enhver kvinnes garderobe og som dekker de fleste behovene.


SMART OG FUNKSJONELL TIL HVERDAGS


Alle kvinner trenger en god, funksjonell bh, som passer perfekt til hverdagsbruk, former bysten rund og er diskret under stramme eller tynne plagg. En t-skjorte-bh har alt dette, takket være sine formpressede, glatte og sømløse cuper. De passer perfekta til å ha på jobben og nesten hele tiden ellers. De mest populære fargene er hvit og beige, men også svart er en selvklar klassiker.

Fra venstre en t-skjort- bh med bøyler i Keep-Fresh stoff og den bøylefrie t-skjorte-behåen Smoothly


Når du skal velge en bh til hverdagsbruk sats gjerne på funksjonsstoffer, som f.eks. en Spacer-bh, som lar kroppen puste og hindrer at behåen føles varm. Det finnes også mange t-skjorte behåer uten vattering. Men en diskret bh må ikke alltid være formpresset. Det finnes behåer med diskrete cupsømmer også. Et eksempel er Broderie Anglais, som har flate, meget diskrete cupsømmer.


TIL HERLIGE, AVSLAPPENDE DAGER
Til herlige, avslappende dager anbefaler vi en ekstra behagelig bh, som passer perfekt til hjemmebruk. Den optimale komfort-behåen er så behagelig at du nesten ikke merker at du har den på! Sats gjerne på myk bomull, behagelig stretchblonde og brede, vatterte skulderbånd som ikke skjærer seg inn.

Fra venstre bøylefri komfort-bh Sleep & Relax i myk stretchblonde, Broderie Anglais i herlig bomull og Lovely Lace med sidestøtte


TIL HVERDAGSTRIMMEN


Alle kvinner går ikke på gym, løper eller utøver en eller annen type høyintensiv sport, som krever en sports-bh med kompresjon, men de fleste trenger en aktivitets-bh, som er en lettere form for sports-bh og som holder bysten plass for lettere aktiviteter og passer perfekt til en rask gange, yoga eller en lang tur.

Fra venstre Smoothly og Cotton Simplex, som er utmerkede aktivitets-behåer.


TIL FINERE ANLEDNINGER
Å ha på en ekstra luksuriøs bh under klærne når du skal på fest, bryllup eller til spesielle anledninger, gjør at du føler deg fin innenfra og ut, samt at du utstråler glede og selvbevissthet. Dersom en føler seg fin under vil dette også synes utenpå, ofte blir til og med holdningen litt bedre. Skjønnheten kommer innenfra.

Fra venstre Meadow Dreams bøyle-bh, Floral Sun bøyle-bh og Dreamscape bøyle-bh fra den luksuriøse kolleksjonen Visionary i design av Lars Wallin.


FOR LITT EKSTRA STØTTE I TILVÆRELSEN
De fleste kvinner ønsker litt ekstra hjelp underveis med å løfte opp bysten og ingen gjør dette bedre enn en bekvem og velsittende bøyle-bh. En bøyle-bh som sitter godt er aldri ubehagelig eller klemmer.

Fra venstre Amsterdam bøyle-bh med sidestøtte, Flames bøyle-bh med blonder og Joy helvattert bøyle-bh er alle sammen behåer som støtter og løfter bysten godt.


Selvfølgelig finnes det mange flere bh-typer, men med disse her kommer en ganske langt og det er lett å lage en bra bh-garderobe, som senere kan utvides av hjertens lyst. Avhengig av smak og livsstil er det jo mulig å ha forskjellige behåer av f.eks. en t-skjorte-bh eller en luksuriøs fest-bh, men vi synes at det i det minste burde finnes èn av dem i de fleste kvinners garderobe. En bra tommelregel er at desto flere behåer en kan veksle mellom, desto lengre levetid får hver enkelt bh, da den da får anledning til å hvile mellom de gangene den blir brukt, for selv en bh trenger å restituere seg.

You may also like