Slik finner du det perfekte sommerundertøyet

29 Apr 2022 10:00 AM
Annica Svensson

På varme dager kler vi oss med fordel i undertøy i stoffer som puster og føles svale. Naturstoffer er en soleklar favoritt, men visste du at det også finnes syntetfibre, som er utviklet for å kunne puste og avkjøle huden? Her er våre 3 beste tips om hvordan du kan tilpasse sommerundertøyet.


Naturlig følelse med bomull
Av alle stoffer er det nok ikke noe som symboliserer sommer, sol, vind og vann mer enn bomull. I mange år har Miss Mary vært kjent som en bomullsspesialist. En stor del av sortimentet vårt består derfor selvfølgelig av bomulls-bh’er. Det er noe kundene våre alltid spør etter. Blant våre bestselgere gjenfinnes nesten alltid minst 2-3 bomulls-bh’er blant topp 5.

På bildet vises bomullsfavoitten BRODERIE ANGLAISE i beige, tåkeblå og hvit.


En av de største fordelene med bomull er dens gode evne til å puste. I og med at fiberne leder varmen bort fra huden, oppleves bomull som kjøligere enn de fleste andre stoffer. Med andre ord - perfekt på varme sommerdager. Har du en t-skjorte over bomulls-bh’en kan huden lett puste gjennom begge to. Det vil også føles mye svalere enn om du for eksempel har på deg en polyesterbluse over bomulls-bh’en din.

Bildet over vises bomulls-bh’en Lovely Lace Support.


Bomull er også lettstelt og slitesterkt, noe som gjør at de kan vaskes mange ganger uten å miste form eller kvalitet.


Finn vårt bomullsortiment her


Keep Fresh - For et liv i bevegelse
Keep Fresh er stoffet med uslåelige egenskaper og som vi bruker i flere av de bestselgende bh-modellene våre, som STAY FRESH og EXHALE. Når vi tenker funksjonsstoff, tenker vi kanskje i første rekke på sportsklær eller uteklær, men det er også optimalt til et teknisk plagg som bh. Den er fleksibel og føyelig, samt finnes i flere forskjellige tykkelser.

EXHALE sports-bh med bøyler er produsert i Keep Fresh.


Stoffet puster og er fuktavledende, det betyr at bh’en oppleves tørr, selv om du svetter. Du vil føle deg tørr og sval hele dagen. Kroppslukter og andre lukter fester seg ikke til stoffet, selv om du blir varm eller svetter. Det er dessuten resistent mot flekker.
Stoffet er testet mot bakterier og stoffets egenskaper hindrer 100 % at bakteriene øker.


Finn KEEP FRESH produkter her

T-skjorte-bh’en STAY FRESH har rygg, sider, sidevinger og kuper i Keep Fresh funksjonsstoff.


WinCool avkjøler huden … i virkeligheten
Sist, men ikke minst, ett av de mest fantastiske stoffene vi vet om hos Miss Mary er WinCool, som vi bruker i våre produkter COOL SENSATION. Dette unike stoffet med patentert teknikk avkjøler ifølge tester, huden i gjennomsnitt 1-2 °C! Dette er mulig på grunn av at avkjølende mineraler blandes med i stoffibrene. I og med at dette gjøres allerede på fiberstadiet, blir effekten varig og forsvinner derfor ikke etter vask.

Stoffet WinCool avkjøler huden på grunn av avkjølende mineraler som blandes med stoffibrene.


Selv om WinCool avkjøler huden en grad vil ikke stoffet føles kaldt, når du tar det på, det er bare litt svalere. Dets fuktavledende egenskaper gjør at både stoff og hud forblir tørt. Klærne er meget myke, behagelige og føyelige. Ettersom de er semi-transparente kan vi også anbefale å bruke som undertøy, eller alternativt til å sove i.


De som lett får gnagsår på lårene, noe som er meget vanlig, gjør trusen COOL SENSATION at du kan si adjø til gnagsår. Det var akkurat dette vi hadde i tankene, da vi utviklet modellen med ekstra lange ben. WinCool er dessuten både slitesterkt og nuppefritt.


WinCool inneholder ingen skadelige stoffer, men er garantert 100 % sikkert å bruke. Akkurat som alle stoffene vi bruker hos Miss Mary er også WinCool klassifisert Standard 100 by Oeko Tex, som er et uavhengig, globalt testinstitutt, som kontrollerer at tekstiler ikke inneholder noen skadelige stoffer.


Finn COOL SENSATION her

Med Miss Marys favorittstoffer i sommer, bomull, Keep Fresh og WinCool, vil du komme langt. Skulle det slik at du føler deg litt ekstra frossen, i stedet for varm, kan vi anbefale en body, som gir en mer omsluttet og dekkende følelse. Som vi pleier å si –det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.


Se hele sortimentet vårt her.

You may also like