Keep fresh – et stoff med uvurderlige egenskaper

27 Sep 2022 9:07 AM
Annica Svensson

Det er tvilsomt om en bh kan blir mer bekvem og praktisk enn Miss Marys behåer laget i stoffet Keep Fresh. Men hva er det som gjør dette stoffet så unikt?


Stoffet Keep Fresh, som vi bruker i flere av våre behåer er et høyteknologisk funksjonsstoff som holder kroppen langvarig frisk. Funksjonsstoff som kanskje mest assosieres med sportsklær eller ytterplagg. Men de er også optimale å bruke til undertøy, som eksempelvis bh. En del kvinner opplever at det kan bli varmt med bh, spesielt om de er aktive og beveger seg mye, har svettetokter eller er i overgangsalderen. Dette gjør Keep Fresh til et utmerket alternativ. Keep Fresh føles ikke bare behagelig, det har mange praktiske funksjoner som eksempelvis:


• Du kan svette uten at stoffet blir eller føles fuktig, i stedet beholder du en tørr og sval følelse hele dagen!
• Stoffet er testet for bakterier og stoffets egenskaper hindrer 100 % at bakteriene formerer seg.
• Kroppslukter og andre lukter setter seg ikke fast i stoffet selv om en blir varm og svett.
• Det er resistent mot flekker.
• Effekten forsvinner ikke når du vasker stoffet men er permanent.
• Det lar huden puste.


Noen av de behåene som har i vårt Keep Fresh-stoff ser du nedenfor.

KEEP FRESH BH UTEN BØYLER
Bøylefri T-skjorte-bh uten vattering med våre populære komfortskulderbånd. Behåen har også vinger under armene, som glatter ut og den beskytter også klærne dine. Vi har også kledd inn båndet under bysten. Perfekt til den som er ekstra følsom og ikke vil føle strikken rett mot huden. Mer info.

STAY FRESH T-SKJORTE-BH MED BØYLER
Uvattert t-skjorte-bh med bøyler. Formpressede, sømløse cuper gjør bh’en glatt og usynlig under klærne og bysten får en perfekt, rund form. Også Stay Fresh har brede, vatterte skulderbånd og sidevinger ved armhulene. Den brede ryggen støtter ekstra godt. Mer info.

EXHALE SPORTSBH MED ELLER UTEN BØYLER
Exhale er en sportsbh til lettere former for trening, for eksempel spaserturer og yoga, eller hagearbeid. Mer info.


Takket være stoffets unike egenskaper har vi derfor valgt å ikke fôre eller vattere våre Keep Fresh produkter. På den måten kan du nyte den herlige følelsen av Keep Fresh og dets effekter rett mot huden, i og med at stoffe ikke bare er praktisk, det er også utrolig behagelig mot huden.


Er du usikker på hvilken bh som passer nettopp deg og dine behov, eller hvilken størrelse du må ha, kontakt vår kundeservice. De er eksperter på å hjelpe kvinner over telefon, via e-post eller chatt, for å finne den perfekte behåen.

You may also like