Fremhev stil og former med badetøy fra miss mary

22 Jul 2021 1:24 pm
Annica Svensson

Nå kan du ta med deg Miss Mary til stranden eller bassenget. Med det velsittende nye badetøyet vårt får du sommerens mest flatterende utseende, som fremhever kurvene dine og støtter godt. Se kolleksjonen vår her.


I fjor vår lanserte vi en badetøykolleksjon blant våre nyheter i Sverige og Norge. De solgte slutt på bare noen få dager. Selv om det har vært en tilbakevendene etterspørsel etter badetøy, overrasket populariteten oss virkelig. For mange var Miss Mary-badetøy noe veldig etterlengtet. I løpet av året har symaskinene våre derfor jobbet hardt for å fylle opp lageret igjen, slik at flere kan få muligheten til å bruke dem. Nå kan de mest populære modellene våre fra pressemeldingen kjøpes i alle nettbutikker over hele verden der Miss Mary selges.

Azur badedrakt med geometrisk mønster i blått og hvitt skaper en trendy følelse på stranden. Forêt foran for ekstra stabilitet.

Azur finnes også som bikini. Overdelen er uten bøyler, har helfôrete cuper og stødigl ryggkonstruksjon for ekstra støtte. Trusen har fôret frontstykke, for en trygg og sikker følelse. Delene selges separat.

Bondi bikini finnes i to fargevalg med dyremønstre og striper i en iøynefallende kombinasjon. Overdelen har bøyler for ekstra støtte, og trusen er foret og designet for ikke å rulle ned. Delene selges separat.

Aruba badedrakt med elegant, helmønstret grafisk trykk fremhever formene med det sorte båndet under bysten. Modellen er uten bøyler med fôrete cuper.

Fremhev din dyriske side med Jungle Summer-bikini. Bikinibh'en er ekstra solid med bøyler, helfôret front og ekstra stødig ryggkonstruksjon. Perfekt når du trenger ekstra støtte. Trusen er en maximodell med høy midje og helfôret front. Delene selges separat.


Miss Mary er først og fremst kjent for undertøy, men badetøy er faktisk ikke noe nytt for oss. Vi har lagetdette siden 1960-tallet, men tok en pause fra det for noen år siden, men nå er de tilbake igjen. Fordelen når badetøy lages av undertøyeksperter er at du får det lille ekstra. Vi er vant til å lage undertøy som har trygg og sikker komfort med passform som løfter og støtter. Den skjuler og fremhever formene dine på de rette stedene. Denne ideen har vi selvfølgelig også fulgt når vi lager badetøy. Vi har brukt like mye tid og ettertenksomhet på badetøyet vårt som på undertøyet. For din skyld.


Se hele kolleksjonen her!

599.00kr
Uten bøyler
649.00kr
Uten bøyler
499.00kr
Med bøyler