Sidevingene – De små detaljene som utgjør stor forskjell

8 Apr 2022 8:01 AM
Annica Svensson

Sidevingene er de små ekstra stoffstykkene langs armhulene, som gjør bh´en både mer fiks og mer komfortabel. Her er tre grunner til hvorfor det er verdt å investere i en bh med sidevinger.

En utjevnende faktor
Slapp hud og ekstra pløser er det mest naturlige. Etter overgangsalderen omdannes brystvev til mykere fettvev og huden blir naturlig slappere. Det gjør at det ikke alltid ser helt glatt ut når du har på deg ermeløse, tettsittende klær som en bh, topper eller bodyer.


Gjennom årene har vi ofte fått forespørsler fra kunder, som har fortalt oss at de ikke liker slapp hud eller pløser som henger over bh-kanten og de lurte på om det var noe vi kunne gjøre med dette. Vi lyttet og tenkte og det var faktisk slik sidevingene ble til. Nå har de vært i tillbudet vårt i flere år og har vært en verdsatt funksjon blant de funksjonelle bh´ene våre.

En deilig faktor
I tillegg til utseendet har sidevingene andre fordeler, som for eksempel å gjøre bh´en mer komfortabel. Det finns ikke noe verre enn å ha på seg et par sko som er for små, eller en bh som sitter dårlig och gjør at det blir gnagsår.


Når vi tar fram passformen på plaggene våre, prioriterer og fokuserer vi på en behagelig passform. Hvis du har litt ekstra kurver og har en større omkrets, så vil overgangen fra bh´en til huden aldri bli ordentlig jevn, fordi båndet rundt kroppen må være stramt for å støtte godt. Da kan det være en risiko for at bh´en oppleves som at den skjærer inn enkelte steder, selv om du bruker riktig størrelse. For å redusere att den gnager kan du bruke en bh med sidevinger. Overgangen blir mykere og øker dermed følelsen av komfort.


Bruker du en bh med en bøyler som høy utskjæring i sidene, for å støtte ekstra godt, kan du noen ganger kjenne endene på bøylene. Dette er spesielt vanlig hvis du har sjenerøse kurver. Hvis du har følsom hud, kan dette være ubehagelig. Med sidevinger reduseres denne følelsen umiddelbart, bh´en blir rett og slett mer komfortabel.

En beskyttende faktor
Den tredje grunnen er at sidevingene beskytter klærne dine mot flekker, som kan oppstå fra deodoranter. Mange kvinner, spesielt de som har hatt en eller annen form for kreft, foretrekker å bruke deodoranter uten aluminium eller antiperspirantfaktorer, som blokkerer svettekjertlene. Resultatet er at du svetter uten å lukte. Bruker du en bh med sidevinger, vil det være sidevingene som fanger opp fuktigheten, i stedet for genseren eller blusen. På denne måten unngår du synlige svetteflekker.


Av denne grunn anbefaler vi de to bh´ene våre STAY FRESH med bøyler og KEEP FRESH uten bøyler. Begge modellene har sidevinger i et funksjonelt stoff, som alltid føles tørt selv når de blir utsatt for fuktighet.

Når er det sidevingene ikke fungerer?
Er sidevinger noe for deg? Alle kropper er unike. Den samme bh´er sitter ulikt på forskjellige kropper, også de av samme størrelse. Sidene på en bh med sidevinger klippes til med en naturlig høyere utskjæring. Og er du kortere, mer satt i overkroppen, eller har bysten plassert ekstra høyt, kan du noen ganger oppleve at bh´en føles litt for høy under armene. Men for de fleste burde sidevingene sitte komfortabelt.


Hvis du har problemer med å vite hvilken modell som passer best for dine behov, ikke nøl med å kontakte oss. Våre hyggelige kunderådgivere vil hjelpe deg med å finne den rette. Ingen spørsmål er for små, ingen er for rare, ingen er for dumme.

You may also like