Oppløftende opplevelser – når det rette undertøyet forandrer livet

2 Aug 2019 12:04 pm
Annica Svensson

Å ha på en feil bh kan ødelegge hverdagen. Men plutselig finner en den behåen som sitter helt perfekt og vips så snur det. I dag lar vi kundene beskrive sine følelser med egne ord etter at de har funnet bh hos Miss Mary.


Vi brenner etter å lage undertøy og vi lever for alle de fine tilbakemeldingene vi får. Nylig ringte datteren til en 100-årig dame og bestilte behåer til mammaen sin. Hun fortalte at mammaen hadde brukt behåer fra Miss Mary i over 40 år (!) og ikke ville bruke noe annet merke. Det varmet godt å høre.


Med tanke på all den tid vi legger ned - det handler om hundrevis av timer på hver enkelt modell - blir vi selvfølgelig ekstra glade, når vi får denne typen positiv tilbakemelding. Det er et bevis på at det vi strever så hardt med virkelig gjør forskjell i en annens liv. For eksempel skrev Ray i England denne fine meldingen til oss:


«Trodde aldri at jeg skulle kunne finne en slik behagelig bh. Jeg tror dette er min sjette Miss Mary bh og det vil ikke bli den siste. Jeg har aldri likt mine 38G bryst, men hadde resignert for det faktum at de eneste valgene jeg hadde var ubekvemme behåer eller operasjon og jeg skulle aldri klare å gjennomføre sistnevnte. Deres behåer er så behagelige at jeg glemmer at jeg dem på og jeg blir bare påminnet om brystene mine når jeg tar av meg behåen når jeg skal legge meg. Det er disse vidunderlige, brede, vatterte skulderbåndene som er den største forskjellen – gropene i skuldrene mine har forsvunnet helt. Det har tatt meg størstedelen av mine 50 år å finne en bekvem bh og helt til nylig trodde jeg at det ikke fantes i det hele tatt. Godt gjort, Miss Mary.»


På vår hjemmeside er det mulig å skrive produktbedømmelser. Alle her på kontoret elsker virkelig å lese de kommentarene som står der, på Facebook eller direkte til vår kundeservice. Her er noen av dem:


«Veldig imponert av kvaliteten og det faktum at noen innser at større jenter også ønsker å føle seg feminine»


Margaret S


«Dette er den mest velsittende bh jeg noen gang har hatt. Jeg elsker att den støtter godt og at den i tillegg er veldig flott å se på.»


Barbara G om bhåen Flames


Vi er så heldige at dere er så flittige til å gi tilbakemeldinger – både ris og ros. Det er ikke noe som er bedre grunnlag å gå ut fra for en produktutvikler enn å lese om hva kundene synes om produktene våre. Og det finnes ingen bedre kritikere enn de som faktisk bruker bh hver dag, både fra eget og andres varemerker.

«Den er veldig bekvem og former fantastisk. Det føles som om bysten er blitt ti år yngre.»
Barbara G om behåen Flames


I den digitale verden vi nå lever i er det så bra at det går an å dele bedømmelser og erfaringer. Alt blir transparent. Det går ikke an å skjule noe, eller være uærlig uten at sannheten kommer fram. Det liker vi. Transparens og ærlighet er noen av våra ledeord. Vi er stolte over vår kvalitet og står inne for våre produkter til 100 %. All den tid som våre mønsterdesignere legger ned på mønsterkonstruksjon og gradering merkes på sluttproduktene og i de bedømmelsene vi får fra kundene.


«Det er første gang jeg bruker dette nettstedet og behåen passer perfekt. Du kan ikke en gang føle den. Du får hva du betaler for.»


Susan R.


«Den første behåen jeg noen gang har hatt, der skulderbåndene ikke glider ned!! Veldig bekvemt, men støtter også en stor byste. Jeg er veldig fornøyd med den.»


Shirley G.

Cotton Dots er en av våre bestselgere og på dens produktside finner du følgende sjarmerende bedømmelse, skreve av Martha H fra USA:


«Jeg er 86 år og da kan jeg fortelle at det ikke finnes spesielt mange behåer som passer til den alderen, men denne passer, antagelig for at jeg alltid bar gode behåer da jeg var yngre, slik at bysten ble holdt på plass og aldri hang, aldri hoppet. Med denne behåen er det likedan. Som om jeg er 30 år yngre! Jeg skulle kunne sende et bilde, om jeg bare visste hvordan det gjøres! Og dessuten er den så bekvem.»


Martha H om Cotton Dots


Dersom du selv går og tenker på å bestille en ny bh, men ikke kan bestemme deg for hvilken modell du vil ha, da er vårt tips å gå inn og se hva andre kvinner har skrevet om dem. Vi får bedømmelser fra hele verden: Sverige, Tyskland, USA, Frankrike, Australia og England. Så smigrende at så mange har funnet et lite, svensk merke som oss.


«De beste behåene jeg har bruk på årevis. 24D er vanskelig å finne i Australia. Miss Mary har et fantastisk utvalg av vakre behåer, men jeg er helt solgt når det gjelder denne vakre, meget støttende behåen i perfekt størrelse. Bestilte nettopp 4 til. Takk!»


Heather A.


«Dette er fantastiske behåer. Den forknappede er kjempebra, uten hekter som trykker seg inn i ryggen. Selvsagt god, designet av kvinner for kvinner.»


Frances G.


Om du også ønsker å dele dine erfaringer om MISS MARY fortell gjerne dette på våre sosiale medier, skriv noen linjer på vår hjemmeside eller hør av deg direkte til vår kundeservice kontakt@missmary.se


Vi forsøker alltid lytte til alles ønsker, hva dere vil ha og hva dere vil vi skal forbedre oss på. Vi vil dra nytte av det i produktutviklingen av fremtidige kolleksjoner. Du hjelper også andre kvinner til å finne riktig modell og du får anledning til å forandre deres hverdag til det bedre. Det blir ganske enkelt en underbar symbiose.