Derfor elsker vi bher med sidestøtter

20 Jul 2021 12:44 pm
Annica Svensson

Av alle de forskjellige bh-typene bh'er som finnes på markedet i dag, er bh med sidestøtter kanskje ikke den mest kjente modellen. Men den er likevel noe vi mener burde være i enhver kvinnes undertøyskuff. Her er grunnen til hvorfor vi elsker sidestøtter så mye.


Kanskje du har sett ordet «sidestøtte» i produktbeskrivelsene våre og lurt på hva det er. Hos Miss Mary har vi mange forskjellige typer bh, men en av våre mest populære bh-typer er de med sidestøtter. Hvis du kjenner deg igjen i noe av det følgende, kan en bh med sidestøtter være perfekt for deg.


• Brystene sklir ut mot armhulene når du legger deg.
• Du vil at bysten skal se mindre «bred» ut når du ser rett forfra.
• Du vil «fylle ut» bysten når du ser den i profil.
• Du trenger godt løft.
• Du har en dyp eller større byste.
• Brystene peker mot øst og vest, og du vil sentrere dem.
• Du trenger ekstra støtte, men vil ikke ha vattering over hele cupen.
• Du vil sentrere bysten for å få ekstra pen «kløft».

White bra with wide shoulder straps and side wings

Sidestøtter er en ekstra forsterkning på utsiden av cupene, som går sammen med skulderbåndet og hjelper til med å løfte, forme og støtte bysten.


Hva er sidestøtte?
Sidestøtte er en ekstra forsterkning, ca. 2 fingre bred, langs utsiden av cupene opp til der skulderbåndene møtes. De fås på bher med og uten bøyler, men det vanligste er at de finnes på bher med flerdelte cuper, altså ikke en t-skorte bh. Med sidestøtte får du både form, løft og støtte. Sånn fungerer det.

Bestselgeren Lovely Lace bh uten bøyler har sidestøtter i cupene. Den kan også fås i en variant med bøyler. Selvfølgelig også med sidestøtter.


Fordelen med sidestøtter
Sidestøtter gir ekstra stabilitet til cupene og former bysten. Jo flere sømmer en cupene har, desto mer kan vi påvirke formen når vi lager en bh.


Sidestøtter betyr at bysten har en retning fremover, altså vekk fra armhulene. Det kalles vanligvis at bh´en sentrerer bysten. Dette merkes også når du ligger, ettersom bysten ikke flyter ut mot sidene. Hvis du har en veldig stor byste, kan dette utgjøre en stor forskjell. Du kan bevege armene dine uten at bysten er så mye i veien.

Black bra with floral lace details and wide shoulder straps

Sidestøtter er perfekt for den større bysten. Bildet viser Flora-bh med bøyler.


Hvis du har forskjellige størrelser på brystene, eller hvis brystene pleier å endre størrelse i løpet av måneden, er elastiske cuper optimalt, men ulempen er at de noen ganger kan tøye seg ut for mye. Da er sidestøtte den optimale løsningen. Siden sidestøttene er stødige og passer sammen med skulderbåndene, hindrer sidestøttene at cupene mister formen. Perfekt når du trenger ekstra løft og støtte, men foretrekker cuper uten vattering.


Med så mange fordeler er det ikke rart at vi har sidestøtter på så mange modeller. Litt ekstra vattering i cupenes forside gjør stor forskjell. Hvis du ennå ikke har prøvd sidestøtter, anbefaler vi dette på det sterkeste. Hvis du er nysgjerrig, men usikker på størrelsen din, kan du kontakte vår kundeservice, så hjelper de deg. Vi finnes i kanalene der du er – via telefon, e-post, chat og sosiale medier.


Se alle bh´ene våre med sidestøtter her.

399.00kr
Uten bøyler
449.00kr
Med bøyler
349.00kr
Med bøyler
499.00kr
Med bøyler